Wilddagen 2018 op 23, 24 en 25 november

Wild eten en beleven bij De Heideroos

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons uitgebreide wildbuffet.

Alle wilddagen zijn helaas al VOL. U kunt zich nog wel voor de reservelijst opgeven.

U wordt ontvangen door jachthoornblazers en een heerlijk welkomstdrankje.

Daarna presenteren wij u een heerlijk en uitgebreid wildbuffet met diverse voor- en hoofdgerechten van het lekkerste wild.

Ook als niet-wildliefhebber kunt u gerust deelnemen aan dit buffet. Wij hebben ook veel vlees- en visgerechten.
Ook als u niet van wildgerechten houdt, is er dus nog genoeg keuze voor u.

En om de avond helemaal compleet te maken, presenteren wij ter afsluiting een overweldigend dessertbuffet, inclusief koffie en thee.

Voor vermaak wordt er die avond ook gezorgd. Zo is er een valkenier met diverse roofvogels aanwezig en een groep jachthoornblazers zal de officiële opening van het buffet en diverse optredens in de loop van de avond verzorgen.
De gehele avond wordt door live muziek opgeluisterd.

Deelname is alleen op reservering.
Wij accepteren met de Wilddagen geen cadeaubonnen of actie-, cadeau- en/of kortingskaarten.

Wildbuffet De Heideroos 2018

€ 48,50 per persoon (excl. consumpties)

Soepen:

Wildbouillon met garnituur van Ree, paddenstoelen en groene kruiden
Cranberrysoep met room en reepjes Hertenham

Met garnituren:

Croutons / tuinkruiden / soepstengels

Koude wildgerechten:

Hertenpaté en Eendenpaté
Huisgerookte Wildzwijnsfilet met Armagnac gelei
Hertencarpaccio met frambozendressing
Wildplateau met huisgemaakte Reecervelaat, Hertenham, gerookte Ganzenborstfilet

Met garnituren:

Sinaasappelcompote / vossenbessencompote / rode ui-compote

Koude schotels (GEEN wild):

Gevulde varkensfiletrollade met vruchten
Gerookte kipfilet met Armagnac gelei
Italiaanse Parmaham met meloen
Pastasalade met gegrilde kipstukjes, zongedroogde tomaat, rode ui en pesto

Gerookte zalmfilet met apart gravalax-saus
Rivierkreeftenstaartjes aangemaakt met stukjes appel en whiskysaus
Heekcarpaccio ingerold met tomatentapenade

Diverse salades:

Kartoffelsalade met groene tuinkruiden
Witte koolsalade met rozijnen en kruidendressing
Tomaten/komkommer salade met basilicumdressing
Gekonfijte zilveruitjes met krenten

Brood met bijgerechten:

Oerbrood (meergranen en maïs) / stokbrood
Kruidenboter /heks ‘nkaas / tomatentapenade / gezouten roomboter

Warme wildgerechten:
(** = gerechten A la minute gebakken op de plaat)

Medaillons van Wildzwijnfilet **
Reehamburgertjes **
Biefstukjes van het Veluws Hert **

Langzaam gegaarde Wildzwijnsukade
Rilette van Hazenbout gegaard in donker Leffe bier
Rouleau van Fazant gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld met Parmaham
Stoofschotel van Hert met garnituur van groenten, cranberry en peperkoek

Bij deze gerechten serveren wij de volgende sauzen:

Amarena-kersen/vossenbessensaus/sinaasappelsaus/jachtsaus

Warme gerechten (GEEN wild):

Kalfssukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus
Gemarineerde kippendijen
Varkenshaas medaillons met yakatori-saus
Visstoofschotel van zalm- en tilapiafilet met fijne groenten in een witte wijnsaus

Bijgerechten:

Zoete aardappelpuree / spruitenstamppot / zuurkoolstamppot
Gestoofde groentemix / warme stoofperen / koude appelcompote

Dessertbuffet:

Sinaasappel bavarois / bosvruchten bavarois / chipolata bavarois
Tiramisu
Wentelteefjes met kaneel
Bruine chocolademousse
Warme kersen / geklopte slagroom
Hazelnoot ijs / yoghurt-bosvruchten ijs / vanilleroom ijs
Amandelschaafsel / boerenjongens / marshmallows / chocoladesaus

Afsluitend uitgebreid Koffie- / Theebuffet met diverse zoete lekkernijen

Voor een impressie van de Wilddagen bekijkt u hier onze promofilm:

Wilddag totaalshot zaal 1 (Medium)
Wilddagen 2014 243 kopie (Medium)
Wilddagen 2014 204 (Medium)