Wilddagen 2019 op 15, 16 en 17 november

Wild eten en beleven bij De Heideroos

Vrijdag 15 november = VOL
Zaterdag 16 en zondag 17 november nog enkele plaatsen beschikbaar!

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons uitgebreide wildbuffet.
Het Partycentrum is op vrijdag geopend vanaf 18.00 uur en het buffet wordt om 19.00 uur officieel geopend.
Het Partycentrum is op zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en het buffet wordt om 18.00 uur officieel geopend.
Het Partycentrum is op zondag geopend vanaf 16.00 uur en het buffet wordt om 17.00 uur officieel geopend.

U wordt ontvangen door jachthoornblazers en een heerlijk welkomstdrankje.

Daarna presenteren wij u een heerlijk en uitgebreid wildbuffet met diverse voor- en hoofdgerechten van het lekkerste wild.

Ook als niet-wildliefhebber kunt u gerust deelnemen aan dit buffet. Wij hebben ook veel vlees- en visgerechten.
Ook als u niet van wildgerechten houdt, is er dus nog genoeg keuze voor u.

En om de avond helemaal compleet te maken, presenteren wij ter afsluiting een overweldigend dessertbuffet, inclusief koffie en thee.

Voor vermaak wordt er die avond ook gezorgd. Zo is er een valkenier met diverse roofvogels aanwezig en een groep jachthoornblazers zal de officiële opening van het buffet en diverse optredens in de loop van de avond verzorgen.
De gehele avond wordt door live muziek opgeluisterd.

Prijs: € 48,50 per persoon (excl. consumpties)
Deelname is alleen op reservering.
Wij accepteren met de Wilddagen geen cadeaubonnen of actie-, cadeau- en/of kortingskaarten.

Wildbuffet De Heideroos 2019

Soepen:
Wildbouillon met garnituur van Hert, paddenstoelen en bosui
Licht gebonden aardappel-zuurkoolsoep met spekjes van Wildzwijn

Met garnituren:
Croutons/tuinkruiden/soepstengels

Koude wildgerechten:
Fazantenpaté en Eenden mousse met pistachenoten
Salade van witlof met zoete aardappel, sinaasappel en gerookte Eendenborst
Carpaccio van langzaam gegaarde Wildzwijnrollade met frambozendressing
Wildplateau met Zwijncoppa, Hertenpastrami en gerookte Eendenborstfilet

Met garnituren:
Sinaasappelcompote/cranberrycompote/rode ui-compote

Koude schotels (GEEN wild):
Varkensprocureur gevuld met gekruid gehakt
Italiaanse Parmaham met Galia- en Cantaloupe meloen
Vitello Tonato met kappertjes, rode ui en rucola met los daarbij tonijnmayonaise
Cocktail van gegrilde kipstukjes, zongedroogde tomaat, ananas en kerriemayonaise
Geitenkaas met stukjes dadels, walnoten en een vleugje honing

Visplateau met gerookte zalmfilet, roze garnaaltjes, gerookte heilbotfilet. Daarbij apart gravalax-saus en whiskysaus
Tonijnsalade met kappertjes, rode ui, paprika en augurk

Diverse salades:
Kartoffelsalade met groene tuinkruiden
Rundvleessalade met garnituur van reepjes beenham
Winterse rauwkost met rozijnen en kruidendressing
Tomaten/komkommer salade met basilicumdressing
Gekonfijte zilveruitjes met krenten

Brood met bijgerechten:
Oerbrood (meergranen en maïs)/stokbrood
Kruidenboter/heks ‘nkaas/tomatentapenade/gezouten roomboter

Warme wildgerechten:
(** = gerechten A la minute gebakken op de plaat)
Medaillons van Wildzwijnhaas **
Fazantenborstfilet **
Biefstukjes van het Veluws Hert **

Stoofschotel van Hert met garnituur van groenten, cranberry en peperkoek
Langzaam gegaarde Wildzwijnprocureur
Wildsaucijzen van Nederlands damhert
Rilette van Hazenvlees
Gekonfijte Eendenboutjes

Bij deze gerechten serveren wij de volgende sauzen:
Cranberrysaus/sinaasappelsaus/jachtsaus/stroganoffsaus

Warme gerechten (GEEN wild):
Spare ribs, gemarineerd en tot op het bot gegaard
Rundersukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus
Gemarineerde kippendijen
Varkenshaasmedaillons met rodewijn-pepersaus
Visstoofschotel van witvissoorten met fijne groenten in een witte wijnsaus

Bijgerechten:
Hete bliksem, snijbonenstamppot, Roseval aardappels met rozemarijn en tijm
Gestoofde groentemix/warme stoofperen/koude appelcompote

Dessertbuffet:
Sinaasappel bavarois/Tiramisu bavarois/pistache bavarois
Cheesecake
Warme tarte tartin
Bruine chocolademousse
Warme bosvruchten/slagroom
Hazelnoot ijs/triosorbet ijs/vanilleroom ijs
Amandelschaafsel/boerenjongens/advocaatsaus/chocoladesaus

Afsluitend uitgebreid Koffie-/Theebuffet met diverse zoete lekkernijen

Voor een impressie van de Wilddagen bekijkt u hier onze promofilm:

Wilddag totaalshot zaal 1 (Medium)
Wilddagen 2014 243 kopie (Medium)
Wilddagen 2014 204 (Medium)