Pasen bij De Heideroos

Op 1e en 2e Paasdag (21 en 22 april) is er om 11.30 uur een uitgebreide Paasbrunch met alles wat u lekker vindt.

De Brunch is alleen op reservering. Wees er dus op tijd bij!

Speciaal voor de kinderen heeft de Paashaas voor elk kind een cadeautje.

Vanaf 17.00 uur is Restaurant De Heideroos geopend voor een heerlijk A la Carte diner.

Met de Paasdagen kunnen wij ook uw catering verzorgen.
Wij bieden u een heerlijk Brunchbuffet aan. Geen gedoe meer in de keuken. Wij komen het brengen, u gaat ervan genieten en wij halen alles weer op en doen ook de afwas!

Pasen 1e vol
Paasbrunch

1e en 2e Paasdag (21 en 22 april 2019)
Aanvang 11.30 uur (alleen op reservering)

De Paasbrunch van 1e Paasdag zit helaas vol.
De Paasbrunch van 2e Paasdag zit bijna vol. Informeert u naar de mogelijkheden.

Voor € 32,50 p.p. (excl. consumpties)
Kinderen tot 4 jaar gratis
Kinderen van 4 tot 12 jaar € 14,75

Soepen

Italiaanse tomatensoep, Heldere venkel-kippensoep, Witlofsoep met snippers gerookte zalmfilet

Soepstengels, Croutons, Bosuitjes, Reepjes gerookte kipfilet

Koude gerechten

Rundvleessalade
Zalmsalade
Kartoffelsalade (Vega)

Tomaat/Mozzarella met groene kruidendressing
Gemengde slasalade met ui, tomaat, komkommer, paprika, sperzieboontjes en een kruidendressing (Vega)
Gevulde eieren

Vleesschotels met: Parmaham, Boerenbeenham, gerookte Kipfilet, Rosbief

Visschotels met: huisgerookte Noorse Zalm, gekruide Makreel, gepocheerde Zalmfilet, Hollandse haring, Noorse garnalen in cocktailsaus

Oude kaas, Jonge kaas en Brie

Witte koolsalade, Komkommersalade, Wortelsalade
Heks’nkaas, Kruidenboter en Roomboter
Knoflooksaus en Cocktailsaus

Broodsoorten

Stokbroodjes, Mini croissants en Oerbrood maïs / meergranen

Zoet beleg

Jam, Honing en Hagelslag

Warme gerechten

Gemarineerde kipdijenstukjes met satésaus

Spareribs De Heideroos

Varkensprocureur, langzaam gegaard, in z'n eigen jus

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus

Gebakken champignons in een romige knoflookkruidensaus (Vega)

Gebakken krieltjes met spek en ui

Frites

Gemengde groenten

Voor onze kleine gasten tot 12 jaar serveren wij tevens:
Mini frikandellen, gehaktballetjes, kipnuggets, pizzapunten, mayonaise, appelmoes en ketchup

Nagerecht

Een heerlijk Paasdessert geserveerd op bord.
Voor de kleintjes is er een Kinder-Paasdessert

Onbeperkt Bourgondisch dineren

Iedereen weet wel wat er met ‘bourgondisch’ leven bedoelt wordt: “Lekker genieten van alles wat het leven te bieden heeft”.

Bij Restaurant De Heideroos komen de Bourgondiërs met een flinke eetlust op 1e en 2e Paasdag prima aan hun trekken.

Geen zin in onze uitgebreide Paasbrunch met salades, eitjes, vlees- en visgerechten?
Kom dan vanaf 17.00 uur bij ons genieten van Vleesch…
Lekker kluiven zoals in de Middeleeuwen (maar A la Carte dineren is ook mogelijk).

Reserveren is gewenst.

Deze hoofdgerechten (onbeperkt) á € 19,50

Spareribs De Heideroos (de lekkerste van Eerbeek) met een zachte knoflooksaus

of

Oerhammetje met honing-mosterdsaus

of

Varkensprocureur, langzaam gegaard, met kaneelappeltjessaus

Deze gerechten worden geserveerd met
gebakken aardappelen, warme groente, rauwkost en compote.

Catering

Heerlijk genieten van een Paasbrunch zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het boodschappen doen, eten koken en wie er gaat afwassen. Dan bent u bij De Heideroos aan het juiste adres. Wij verzorgen uw Paasbrunch inclusief borden, bestek en afwasservice bij u thuis of op een andere locatie.

Volwassenen € 19,75 p.p.
Kinderen van 4 tot 12 jaar € 9,50 p.p.
(incl. borden, bestek en gratis afwasservice)
Vanaf 10 personen

Koude gerechten:
Een vleeswarenschotel met:
Parmaham, Boerenbeenham, gerookte Kipfilet, Rosbief

Gemengde slasalade met ui, tomaat, komkommer, paprika,
sperzieboontjes en een kruidendressing (vega)

Kartoffelsalade (vega)

Zalmsalade met gevulde eieren

Een visschotel van gerookte Noorse zalm, gekruide Makreel en roze Garnalen in cocktailsaus

Verse fruitsalade

Roomboter en Jam

Stokbroodjes, Mini croissants en Oerbrood maïs en meergranen

Warme gerechten:

Roereieren met spek

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus

Gebakken krieltjes met spek en ui