Historie

Het ligt nogal voor de hand dat de naam “De Heideroos” is afgeleid van het veel bezongen lied Heideroosje, een lief bloemetje dat ooit onze heide opfleurde. Het is dan ook verrassend dat dit niet het geval is.
In het begin van de vorige eeuw (ongeveer 1920) begon een voortvarend man in dit pand een champignon kwekerij annex café.
Deze man heette …….Roos. Het pand werd indertijd omgeven door uitgebreide heidevelden.
Dat was voor hem de aanleiding om het café naar zijn eigen naam te noemen, verbonden met die heide. Café De Heideroos.
In 1929 nam Bartus Schotpoort deze zaak over en in de loop der tijd werd in samenwerking met zijn zonen het een Café-Restaurant en een zaal voor feesten.
Heden ten dage wordt de zaak gerund door Marcel Gardenbroek.
Thans is het een veelzijdig bedrijf waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan.
In de zomer kunt u genieten op ons sfeervolle zonneterras.
Daarnaast bevindt zich het Partycentrum welke gebruikt wordt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen met diverse activiteiten.
Buitenshuis verzorgd “De Heideroos” ook catering op locatie voor particulieren en bedrijven. Onze huidige naam is dan ook :

Restaurant Partycentrum en Catering
“De Heideroos”

Heideroos Juli 1969
Team
Mogen wij u even voorstellen?
Marcel Gardenbroek is sinds mei 2007 eigenaar van Restaurant De Heideroos. Zijn gastvrije team bestaat uit een twintigtal medewerkers.
Met veel plezier zullen zij hun uiterste best doen om het u naar de zin te maken.
Onze keukenbrigade Maurice Burgers, Enrico Wilms en Cody Spijkerman dragen zorg voor uitstekende gerechten.

De bediening: Jorg Teteris, Els Driessen, Jenneke de Vries, Anke Klein Gotink, Saskia Koldenhof, Lotte Draaijer, Yannick Dalhuisen, Floor Wardenburg, Kaylee de Jonge en Francesca Szanati zullen u volledig in de watten leggen.

Team De Heideroos 2017
Onze afwasmedewerkers zorgen ervoor dat alle vaat weer netjes schoon is.
Vacatures

Gezocht: Zelfstandige bedieningsmedewerkers (m/v)

Collega's gevraagd om op korte termijn ons gastvrije en enthousiaste team te versterken.

Voor bediening restaurant en partycentrum
Horeca ervaring is een must
Voor 8 tot 20 uur per week
Flexibiliteit gewenst

Sollicitaties t.a.v. Marcel Gardenbroek

Per mail naar: marcelgardenbroek@heideroos.nl
Schriftelijk naar: Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos Harderwijkerweg 28, 6961 GE Eerbeek