Menukaart

Een sfeervol restaurant en partycentrum gelegen aan een unieke locatie op de Veluwe, aan de rand van het prachtige natuurgebied De Imbos en De Posbank.
Ons klassiek en sfeervol ingerichte restaurant biedt 80 zitplaatsen en een gezellige bar waaraan u een aperitief kunt drinken alvorens u aan tafel gaat.

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de Nederlands/Franse keuken. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen zoals asperges, mosselen en wildspecialiteiten. Op de menukaart vindt u ook diverse vegetarische gerechten.

Aan onze gasten met speciale diëten hebben wij ook gedacht. Zo hebben wij een speciale glutenvrije A la Carte kaart met diverse voor-, hoofd- en nagerechten.
Ook kunnen wij in overleg, met andere dieetwensen rekening houden.
Wij denken graag met u mee.

Uiteraard kunt u voor een heerlijke lunch en plategerechten ook bij ons terecht tot 17.00 uur.

Bij ons is het allemaal mogelijk.

Lunch

Diner

Specialiteiten

Wijnen

Diner

Voorgerechten

Geit in de bloemkool (VEGA)
Geitenkaas met stukjes dadel en walnoot en een vleugje honing geserveerd op geroosterde bloemkool. Daarbij een slasalade met walnotendressing en een crostini.

11,25

Ouderwets lekkere kip
Cocktail van gegrilde kipstukjes met appel, bleekselderij, bieslook, zongedroogde tomaat en kerriemayonaise. Daarbij een slasalade met gehakte stukjes kastanje en een crostini.

11,25

Carpaccio, maar dan van kalf
Dun gesneden kalfsvlees met kruidendressing, een mix van pitten, Parmezaanse kaas en een knapperige salade met een crostini.

11,75

Ingepakte paddenstoelen
In tempura gefrituurde oesterzwammen met een zachte knoflooksaus. Gepresenteerd in een bakje van filodeeg met daarbij een slasalade.

11,75

Rund in de rook
Gerookte runder ribeye (rosé) begeleid met een truffelmayonaise, uitgebakken baconreepjes en een pittenmix. Geserveerd met een rolletjes zure komkommer en frisse salade.

12,50

Zooooo zacht
Ossenhaaspuntjes gemarineerd met gemberketjap en sesamzaadjes op een slasalade met daarbij gefrituurde knolselderij en een crostini.

12,50

Oosterse zalm
Een mootje warme gerookte Schotse zalmfilet op Oosterse wijze met gemberketjap en sesamzaadjes. Geserveerd met een slasalade en een gelei van komkommer..

11,75

Garnalenfeestje
In knoflook gebakken spiesje van scampi’s met daarbij een kleine garnalencocktail met stukjes appel. Geserveerd met kreeftenmayonaise, slasalade en een crostini.

12,50

3-luik “De Heideroos” 
De chef heeft voor u de volgende selectie van voorgerechten gemaakt:
Gerookte runder ribeye (rosé) met truffelmayonaise, baconreepjes en notenmix
Mootje warme gerookte Schotse zalmfilet op Oosterse wijze en geleikomkommer
In tempura gefrituurde oesterzwam met een zachte knoflooksaus

14,75
Bij deze gerechten serveren wij Oerbrood met kruidenboter en tomatenheks'nkaas.

Soepen

Italiaanse tomatensoep (VEGA)
Romige tomatensoep van pomodori tomaten en Italiaanse kruiden. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.

6,75

Uit het bos
Bospaddenstoelensoep met room, truffelolie, bosui en kervel. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.

6,75

De uitdaging
Licht gebonden aardappel-zuurkoolsoep met fijn gesneden prei. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.

6,75
Bij deze gerechten serveren wij Oerbrood met kruidenboter en tomatenheks'nkaas.

Hoofdgerechten vegetarisch

Gekleurde zwammen (VEGA)
Gebakken oesterzwammen, lichtpittig gekruid met kerrie, met champignons, ui en courgette. Gepresenteerd in een gepofte paprika en gegratineerd met oude kaas.
21,50

Opgerold staat netjes (VEGA)
Cannelloni van verse pasta gevuld met zuurkool en ananasstukjes. Geserveerd met een wilde knoflook-spinazie en een zachte kerriesaus.

21,50

Vegetarische Wellington (VEGA)
Biet-Wellington in bladerdeeg en een koolblad met een saus van beukenzwammetjes. Geserveerd met wilde knoflook-spinazie.

22,50

Toch echt zonder vlees (VEGA)
Taco’s met winterse groenten, bofkip van “De Vegetarische Slager”, gemberketjap met sesamzaadjes en gegratineerd met oude kaas. Geserveerd met pompoenmousseline en een guacamole dipper.

22,50

Hoofdgerechten vis

Zeevriendjes
Doradefilet op de huid gebakken met zoete appeltjes en garnalen. Begeleid door een crème van bospeen en apart een romige cognacsaus.

23,50

Puur Hollands
Zalmfilet op de huid gebakken en geserveerd op een bedje van andijviestamppot met uitgebakken baconreepjes. Begeleid door een zachte citroengrassaus.

23,50

Met z’n tweeën (ongefileerd)
2 Tongetjes in roomboter gebakken en afgeblust met limoen. Daarbij een crème van bospeen en apart een romige cognacsaus.

23,50
Vis trio
Trio van gebakken doradefilet, zalmfilet en gamba’s (zonder jasje). Geserveerd met een andijviestamppotje en uitgebakken baconreepjes. Daarbij apart een zachte citroengrassaus.
25,50

Hoofdgerechten vlees

Platgeslagen
Schnitzel met gebakken ui, champignons en baconreepjes. Geserveerd met een gepocheerd ei, kruidenboter en een mini gratin.
22,50

Varken in Italië
Speenvarken racks met Italiaanse kruiden. Geserveerd op een stamppotje van pastinaak en daarbij apart een sinaasappelsaus.

23,50

Dronken lam
Stoofpotje van lamsvlees, langzaam gegaard in donker bier, met gedroogde appel, ui, champignons, prei en paprika. Daarbij een andijviestamppotje met gebakken baconreepjes.

 22,50

Spareribs ’’De Heideroos’’(The best ribs in town)
Onze spareribs zijn smaakvol gemarineerd en tot op het bot gegaard. Wij serveren ze met een zachte knoflooksaus en een mini gratin.

22,50

Varkentjes proosten met wijn
Varkenshaas medaillons met een rode uiencompote. Geserveerd op een stamppotje van pastinaak en begeleid door rodewijn-pepersaus.

23,50

Gevuld buikje
Maïskipfilet gevuld met geitenkaas, stukjes dadel en walnoot en een vleugje honing. Geserveerd met een crème van bospeen en een gekarameliseerde sjalottensaus met een mini gratin.

23,50

Kalf in het beukenbos
Kalfsoesters met Provençaalse kruiden, begeleid door een saus van beukenzwammetjes. Daarbij een stamppotje van pastinaak.

25,50

Voor de liefhebber, de ECHTE!!!
Tournedos op een bedje van pompoenmousseline met een kruidenkorst van gepofte knoflook en groene kruiden. Daarbij een romige cognacsaus en een mini gratin.

26,50

Vlees en spiezen van de grill

Kip aan de pen
Spies van gemarineerde kipdijen met rode ui en katenspek. Daarbij apart een zachte kerriesaus en een mini gratin.

22,50
Rund aan de pen
Spies van malse ossenhaas met rode ui en katenspek. Daarbij apart een rodewijn-pepersaus en een mini gratin.
24,50
Black Angus met ruitje
Ribeye van het Black Angus rund met gebakken oesterzwammen en uitgebakken baconreepjes. Geserveerd met een rodewijn-pepersaus en een mini gratin.
25,50
Mixed grill vlees (ca. 350 gram)
Mixed grill van ossenhaaspuntjes, kip en spare ribs. Geserveerd met knoflooksaus, cocktailsaus en een mini gratin.
25,50
Bij onze hoofdgerechten serveren wij groente, gebakken aardappelen, rauwkostsalade en compote.

Desserts en IJscoupes (bereid met ambachtelijk ijs)

Stilstaand en uitgehangen
Parfait van Bastognekoek met sinaasappel-Grand Manier compote en een hangop van vanille met een chocolade schots en slagroom.

7,75

Plofkraak
Appel gepoft uit de oven en gevuld met kaneelboter. Geserveerd met warme vanillesaus, kaneelroomijs, slagroom en een tuille.

7,75

Vreemd maar lekker
Panna cotta met een twist van rode kool en kaneel. Geserveerd met perensorbetijs, gemarineerde bramen, slagroom en een tuille.

7,75
Peren in een envelopje
Warme flensjes gevuld met stoofperencompote. Geserveerd met een bolletje vanilleroomijs, een chocolade schots en slagroom.
7,75
Hop hop hop
Crème brûlee van koffiehopjes met een bolletje vanilleroomijs. Begeleid door advocaat, slagroom en een tuille.
7,75

Coupe De Heideroos
Coupe met vanilleroomijs, kaneelroomijs en perensorbetijs. Gegarneerd met slagroom, een chocolade schots en een tuille.

7,75

Kleine IJscoupe
Wie heeft nog zin in een klein toetje met 1 bolletje vanilleroomijs met compote van warme stoofperen, verse slagroom en een tuille.

5,75

3-Luik voor de grote genieter
De chef heeft voor u de volgende selectie van desserts gemaakt:
Parfait van Bastognekoek met sinaasappel-Grand Manier compote
Warm flensje met stoofperencompote
Vanilleroomijs met verse slagroom en een tuille

11,50

Kindermenu's

Voorgerechten:

Tomaten Soepie Een klein kopje tomatensoep met balletjes 3,50
Meloentje Een frisse cocktail van verse meloen 3,50
Meloen op een stokje Spiesje van gedroogde rauwe ham en meloen 3,50

Hoofdgerechten:

Tok Tok Kipfingers met frites, appelmoes en mayonaise 6,75
Meneer Joepi Snackmannetje gemaakt van kipburger, kipgehaktballetje en kipnugget aan een spies. Met frites, appelmoes en mayonaise 6,75
Kluifje Spareribs met frites, appelmoes en mayonaise 6,75
Krokodores Kroket met frites, appelmoes en mayonaise 6,75
Frikadores Frikadel met frites, appelmoes en mayonaise 6,75
Pizza Italia Pizzapunten belegd met ham, kaas en tomatensaus 6,75
Kabouterpannenkoekjes Poffertjes (12 stuks) met poedersuiker, jam en hagelslag 6,75

Toetjes:

Junior Dame Blanche 1 Bolletje vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom 3,50
Coole clown Vrolijke bol vanilleroomijs met kleurige spikkels en een clownsgezichtje 3,50
Onze kindermenu's worden geserveerd aan kinderen tot 13 jaar
Seizoensspecialiteit: Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Wildernis
Wildbouillon met een garnituur van Hert, bospaddenstoelen en groene kruiden. Daarbij een huisgemaakte crostini.

6,75

Wij konden niet kiezen, dus beide
Klein kopje huisgemaakte wildbouillon met Hert, bospaddenstoelen en groene kruiden.
Klein kopje lichtgebonden aardappel-zuurkoolsoep met spekjes van Wildzwijn en een huisgemaakte crostini.

7,75

Haas in een krokant jasje
Huisgemaakte kroketjes van Haas met een mayonaise van 3 soorten mosterd. Geserveerd op een salade van rode kool, rozijnen en walnoot.

12,50

Schilderspallet uit de Veluwse bossen
Parade van Hertenpastrami, Wildzwijncoppa en gerookte Eendenborst. Geserveerd met een rode uiencompote en een sinaasappelcompote.

12,50

Langzaam zwijn ziet hert
Carpaccio van langzaam gegaarde Wildzwijnrollade met een slasalade met frambozendressing en gefrituurde knolselderij.
Geserveerd met compote van cranberry’s en reepjes Hertenham.

12,50

Eend ingepakt
Huisgemaakte loempia van wilde Eendenborstfilet met een saus van sinaasappel en vijgen.
Geserveerd op een slasalade met gemarineerde bospaddenstoelen.

12,50

Duo uit het water
Langzaam gegaarde Eendenboutjes op een salade van witlof, sinaasappel en roze pepertjes. Daarnaast een Eendenmousse met pistachenootjes op geroosterde bloemkool.

12,50

Hazige paddenstoel
Kastanjechampignons gevuld met een salade van witlof, gestoofde Hazenbout en oude kaas. Daarbij gesuikerde pecanoten.

12,50

Proeverij van wild
Voor als u echt niet kunt kiezen een 3-luik met:
- Kastanjechampignon gevuld met witlof, Hazenbout en oude kaas
- Mini wildbouillon met Hert, paddenstoelen en groene kruiden
- Carpaccio van langzaam gegaarde Wildzwijnrollade en frambozendressing

15,50

Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en tomatenheks’nkaas.

Hoofdgerechten

Stoofpotje van Hert. Toppertje!
Met een garnituur van winterse groenten, champignons, cranberry’s en op smaak gebracht met peperkoek. Geserveerd met een stamppotje van snijbonen.

22,50

Uit de lucht
Fazantenborstfilet langzaam gegaard, met een vulling van shiitake en gekonfijte tomaat. Geserveerd op een zuurkoolstamppotje. Daarbij een saus van beukenzwammetjes.

23,50

Gespiesd!!!!!!!
Wildzwijnshaas op een spies met rode ui en katenspek. Geserveerd op een snijbonenstamppotje met daarbij een saus van zoethout en donker bier.

24,50

Kruidig haasje
Rilette van Hazenbout gestoofd in zijn eigen jus. Geserveerd met een zuurkoolstamppotje, een kruidenlikeursaus en gedroogde speklinten.

23,50

Dronken hert
Combinatie van Hertenbiefstuk en Hertensukade op gestoofde rode kool met gedroogde speklinten en een compote van rode ui.
Geserveerd met een saus van zoethout en donker bier.

24,50

Ontmoeting van wild
Stoofpotje van Hert, Fazantenborstfilet gevuld met shiitake en tomaat en een spiesje van Wildzijnhaas met rode ui en katenspek. Geserveerd met een stamppot van snijbonen en een kruidenlikeursaus

26,50

Bij deze gerechten serveren wij groente, gebakken aardappelen, rauwkostsalade, compote en een warme stoofpeer.

Wild keuzemenu á € 39,50

VOORGERECHTEN

Wildbouillon met een garnituur van Hert, bospaddenstoelen, groene kruiden en een huisgemaakte crostini.

OF

Carpaccio van langzaam gegaarde Wildzwijnrollade met een slasalade met frambozendressing en gefrituurde knolselderij.
Geserveerd met compote van cranberry’s en reepjes Hertenham.

OF

Huisgemaakte loempia van wilde Eendenborstfilet met een saus van sinaasappel en vijgen.
Geserveerd op een slasalade met gemarineerde bospaddenstoelen.

Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en tomatenheks’nkaas.

HOOFDGERECHTEN

Stoofpotje van Hert met een garnituur van winterse groenten, champignons, cranberry’s en op smaak gebracht met peperkoek.
Geserveerd met een stamppotje van snijbonen.

OF

Fazantenborstfilet langzaam gegaard, met een vulling van shiitake en gekonfijte tomaat.
Geserveerd op een zuurkoolstamppotje. Daarbij een saus van beukenzwammetjes.

OF

Rilette van Hazenbout gestoofd in zijn eigen jus.
Geserveerd met een zuurkoolstamppotje, een kruidenlikeursaus en gedroogde speklinten.

Deze gerechten worden geserveerd met groente, gebakken aardappelen, rauwkostsalade, compote en een warme stoofpeer.

NAGERECHTEN

Crème brûlee van koffiehopjes met een bolletje vanilleroomijs.
Begeleid door advocaat, slagroom en een tuille.

OF

IJscoupe met vanilleroomijs, kaneelroomijs en perensorbetijs.
Gegarneerd met slagroom, een chocolade schots en een tuille.

OF

Koffie met een likeur naar keuze en slagroom

Onbeperkt dineren voor € 17,50
Doordeweeks hebben wij een speciale aanbieding. U kunt dan voor maar € 17,50 onbeperkt genieten van de volgende hoofdgerechten.

Hoe werkt het:
- U maakt een keuze uit 1 van de onderstaande hoofdgerechten.
- Bijbestellingen alleen van het gerecht dat u als 1e gekozen had.
- Eventuele voorgerechten en/of desserts kunt u kiezen uit onze menukaart tegen de daarvoor geldende prijzen.

Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus met ui, paprika en perzik.

Of

Schnitzeltjes met een romige saus van beukenzwammetjes.

Of

Tilapiafilet stukjes met fijne groenten in een romige kreeftensaus.

Bij deze gerechten serveren wij gebakken aardappelen, rauwkost en 1 soort warme groente
 
U kunt gebruik maken van deze actie op woensdag, donderdag en vrijdag. In het weekend en op feestdagen geldt deze actie niet.
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingsbonnen of cadeaukaarten.
3-gangen keuzemenu á € 34,50

Voorgerechten

Romige tomatensoep van pomodori tomaten en Italiaanse kruiden.
Geserveerd met een huisgemaakte crostini (VEGA).  

Of

Bospaddenstoelensoep met room, truffelolie, bosui en kervel.
Geserveerd met een huisgemaakte crostini (VEGA).

Of

Cocktail van gegrilde kipstukjes met appel, bleekselderij, bieslook, zongedroogde tomaat en kerriemayonaise.
Daarbij een slasalade met gehakte stukjes kastanje en een crostini.

Of

Een mootje warme gerookte zalmfilet op Oosterse wijze met gemberketjap en sesamzaadjes.
Geserveerd met een slasalade en een gelei van komkommer.

Bij deze gerechten serveren wij Oerbrood met kruidenboter en tomatenheks'nkaas.

Hoofdgerechten

Schnitzel met gebakken ui, champignons en baconreepjes.
Geserveerd met een gepocheerd ei, kruidenboter en een mini gratin.

Of

Spies van gemarineerde kipdijen met rode ui en katenspek.
Daarbij apart een zachte kerriesaus en een mini gratin.

Of

Spareribs, smaakvol gemarineerd en tot op het bot gegaard.
Wij serveren ze met een zachte knoflooksaus en een mini gratin.

Of

Zalmfilet op de huid gebakken, op een bedje van andijviestamppot met uitgebakken baconreepjes.
Begeleid door een zachte citroengrassaus.

Cannelloni van verse pasta gevuld met zuurkool en ananasstukjes.
Geserveerd met een wilde knoflook-spinazie en een zachte kerriesaus.

Bij deze gerechten serveren wij groente, gebakken aardappelen, rauwkostsalade en compote.

Nagerechten

Crème brûlee van koffiehopjes met een bolletje vanilleroomijs.
Begeleid door advocaat, slagroom en een tuille.

Of

Coupe IJs met vanilleroomijs, kaneelroomijs en perensorbetijs.
Gegarneerd met slagroom, een chocolade schots en een tuille.

Of

Koffie, thee of cappuccino met een luxe bonbon

Saturday & Sunday Lunch

Op zaterdag en zondag ontvangen wij u graag tussen 12 en 14 uur bij De Heideroos om van de volgende lunch gebruik te maken.

Als u heerlijk met vrienden of familie iets te vieren heeft of gewoon lekker uitgebreid in ons sfeervolle restaurant wilt lunchen, is dit het geschikte idee voor u.

Wij kunnen met de meeste dieetwensen rekening houden, als u dat aan ons laat weten.

Lunch

Vooraf:

Romige Italiaanse tomatensoep (Vega)
Of
Dungesneden Parmaham met Galiameloen
Of
Champignons Dordogne, champignons gefrituurd in bierbeslag, met een zachte knoflooksaus (Vega)

Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en heks'nkaas.

Hoofd:

Assortiment belegde mini broodjes (vis / vlees / vega)
Sandwiches met ham en kaas
Tunnbroodrolletjes met kalfscarpaccio en oude kaas
Diverse gevulde bladerdeeghapjes met kip-kerrie, ham-kaas en saucijs
Kartoffelsalade (Vega)
Butterfly garnalen met chilisaus

Dit serveren wij per tafel

Afsluiting:

Na afloop een kopje koffie of thee geserveerd met een diversiteit aan zoetigheden

Prijs (excl. drankjes):
Volwassenen € 21,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 11,50 per persoon
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Deze lunch wordt vanaf 4 personen geserveerd. Reserveren is noodzakelijk.

Lunch

Soepen

Italiaanse tomatensoep (VEGA)
Romige tomatensoep van pomodori tomaten en Italiaanse kruiden. Geserveerd met een kaastengel.
6,75
Uit het bos (VEGA)
Bospaddenstoelensoep met room, truffelolie, bosui en kervel. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.
6,75
De uitdaging (VEGA)
Licht gebonden aardappel-zuurkoolsoep met fijn gesneden prei. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.
6,75

Tosti's
(wij gebruiken voor onze tosti's wit Flaguette brood)

Tosti met ham en kaas en met kleine slagarnituur 4,95
Tosti Hawaï met ham, kaas en ananas en met kleine slagarnituur 5,50
Hierbij serveren wij ketchup of curry

Eiergerechten

Uitsmijter Ham en/of Kaas en een bolletje aardappelsalade 7,95
Uitsmijter meegebakken Spek en een bolletje aardappelsalade 7,95
Uitsmijter "De Heideroos" met Ham, Kaas, Parmaham en een bolletje aardappelsalade 8,25
Boerenomelet en een bolletje aardappelsalade 9,25
Omelet champignons (VEGA) met een bolletje aardappelsalade 9,25
Bij deze gerechten heeft u de keuze uit maïs of meergranen Oerbrood

Italiaanse bol OF een Waldkorn bol

Hamburger De Heideroos  100% Black Angus rund met gebakken uitjes, spek, hamburgersaus en slasalade 13,25
Pulled pork aangemaakt met teriyakisaus en slasalade 8,75
Kalfscarpaccio met een mix van noten, Parmezaanse kaas, een kruidendressing en een knapperige salade 8,75
Filet Americain met rode uikappertjes, gekookt ei en slasalade 8,75
Gerookte Noorse zalmfilet met rode uitjes, kappertjes, tomatenheks'nkaas en slasalade 9,25
Huisgemaakte tonijnsalade met rode ui, paprika, augurk en slasalade 9,25
Oude kaas (Reypenaer) met walnoten, appelstroop en slasalade (VEGA) 6,75

Lunch gerechten

Twaalf uurtje vlees
Twee sneden ambachtelijk Oerbrood, geserveerd met een Bourgondische kroket, filet Americain en pulled pork aangemaakt met teriyakisaus
11,75
Één uurtje vis
Twee sneden ambachtelijk Oerbrood, geserveerd met een garnalenkroket, huisgemaakte tonijnsalade en gerookte Noorse zalmfilet
12,75
Twee Bourgondische kroketten met keuze uit: Oerbrood OF friet 7,95
Sandwich met gerookte Noorse zalmfilet, heks’nkaas, rode ui, kappertjes en een fris aangemaakte slasalade 9,95

Sandwich met gerookte runder ribeye, truffelmayonaise, uitgebakken baconreepjes, pittenmix, rolletjes zure komkommer en een frisse slasalade.

9,95

Maaltijdsalades

Vegetarische salade
Salade met geitenkaas, stukjes dadel en walnoot en een vleugje honing. Geserveerd met een walnotendressing en geroosterde bloemkool. Daarbij een huisgemaakte crostini.
14,25
Caesar salade
Frisse salade met gegrilde gemarineerde kip, zongedroogde tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en aangemaakt met een dressing. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.
14,25
Salade met ossenhaas
Salade met gebakken ossenhaaspuntjes, ui en champignons. Afgeblust met een dressing van ketjap manis, sesamzaadjes en knoflook. Daarbij een huisgemaakte crostini.
16,25
Noorse zalm
Salade met gerookte Noorse zalmfilet, rode ui, kappertjes en kruidendressing. Geserveerd met een huisgemaakte crostini.
16,25
Deze salades serveren wij met Oerbrood of frites

Plate gerechten

Gebakken oesterzwammen, licht pittig gekruid met kerrie, champignons, ui en courgette. Gepresenteerd in een gepofte paprika en gegratineerd met oude kaas (VEGA). 20,00

Schnitzel met gebakken ui, champignons en baconreepjes. Geserveerd met een gepocheerd ei en kruidenboter.

20,00

Spies van kipdijen, rode ui en katenspek met apart daarbij een zachte kerriesaus.

20,00
Maïskipfilet gevuld met geitenkaas, stukjes dadel en walnoot en een vleugje honing. Daarbij een gekarameliseerde sjalottensaus. 21,00
Spareribs, smaakvol gemarineerd en tot op het bot gegaard. Geserveerd met een zachte koude knoflooksaus. 21,00
Varkenshaas medaillons met een rode uiencompote. Begeleid door een rodewijn-pepersaus. 21,00
Spies van ossenhaas met ui en paprika met apart daarbij een rodewijn-pepersaus. 22,00
Sliptongen (2 stuks) in roomboter gebakken en afgeblust met limoen. Daarbij apart een romige cognacsaus. 22,00
Bij deze gerechten serveren wij frites, gemengde salade en een bolletje aardappelsalade. Meerprijs gebakken aardappelen i.p.v. frites € 1,00
Wijnen

Huiswijnen

VdP d’Hérault, Bellefeuille, Wit
Per glas
 € 18,50
 €   3,50
VdP d’Hérault, Bellefeuille, Rood
Per glas
 € 18,50
 €   3,50
VdP d’Hérault, Bellefeuille, Rosé
Per glas
 € 18,50
 €   3,50
Cabernet d'Anjou, Villeneuve, Rosé
Per glas
 € 19,50
 €   3,75
Bereich Nahetal, Kabinett, Wit
Per glas
 € 18,50
 €   3,50

Witte wijnen

Château Fabre Gasparet, La Grande Courtade, Corbières, Frankrijk, 2016  € 24,75
La Monasesca, La Marche, Verdicchio di Matelica, Italië, 2012  € 29,75
Domaine Bichot, Viré Clessé, Bourgogne, Frankrijk, 2016  € 29,75
Domaine Fouassier, Sancerre, Frankrijk, 2014  € 31,75

Rode wijnen

Finca Flichman, Mendoza, Argentinië, 2016  € 25,50
Domaine Giraud, Cuvee Marie & Francois, Côtes du Rhône, Frankrijk, 2013  € 27,50
Bergsig Estate, Zuid-Afrika, 2012  € 29,50
Château La Croix Meunier, St. Emilion Grand Cru, Bordeaux, Frankrijk, 2011  € 34,50

Mousserend

Champagne, José Michel, Frankrijk, Brut  € 47,50
Prosecco, Toso, Italië, Extra Dry  € 27,50
Stassen Litchi, België  € 25,50

Dessertwijn

Passeur de Soleil, Muscat de Frontignan AOC, Blanc
Per glas
 € 5,75