Schrijf een nieuwe recensie voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mail adres wordt niet gepubliceerd
Voor veiligheidsredenen slaan we je IP adres op: 3.228.24.192.
Het is mogelijk dat de recensie niet gelijk zichtbaar is. Hij wordt eerst door ons gecontroleerd.
Wij hebben het recht om de recensies te bewerken, verwijderen of publiceren.
51 berichten.
Frans van Wijck Schreef op 18 april 2016 om 08:14:
Al hardop gezegd, nu "hardop"geschreven: jullie hebben het feestje voor mijn 70e verjaardag tot een feest gemaakt! Bediening, drinken, eten, alles was perfect. Hartelijk dank daarvoor, ik zal het niet licht vergeten.
Fam. Koeman Schreef op 29 december 2015 om 14:25:
Wat hebben we heerlijk gegeten op 26 december 2015 (2e Kerstdag). Super bediening en een hele mooie entourage van het restaurant. Alle lof!!! Gr. Fam. Koeman
Fam. Koeman Schreef op 29 december 2015 om 14:25:
Wat hebben wij gisteren(sinterklaasavond) genoten. Allereerst de gezellige aankleding van de eetzaal. De zeer voorkomende en vriendelijke bediening. En dan natuurlijk het belangrijkste het eten. Werkelijk alles was perfekt,prachtig opgemaakte borden, bijzonder smakelijk eten van een uitgelezen kwaliteit. Hier geniet iedereen. !!!!!!!!
manny lusink Schreef op 6 december 2015 om 11:17:
Wat hebben wij gisteren(sinterklaasavond) genoten. Allereerst de gezellige aankleding van de eetzaal. De zeer voorkomende en vriendelijke bediening. En dan natuurlijk het belangrijkste het eten. Werkelijk alles was perfekt,prachtig opgemaakte borden, bijzonder smakelijk eten van een uitgelezen kwaliteit. Hier geniet iedereen. !!!!!!!!
Wil en Henny van Peppen Schreef op 17 november 2015 om 14:58:
Wat een geweldig feest hebben wij op 7 november mede dankzij jullie geweldige kok en super bediening gehad. Els en Jenneke en het jonkie(sorry ik weet je naam niet) nogmaals heel erg bedankt het was onvergetelijk. Het gouden bruidspaar.
H.J. Coorengel Schreef op 22 oktober 2015 om 14:54:
50 jaar huwelijksfeest gevierd, het was prima verzorgt. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, stond open voor eigen inbreng.
Schut m Schreef op 28 augustus 2015 om 20:40:
De bediening is super de gerechten zijn goed lust je het niet zijn ze toch heel gemoedelijk en kreeg ik wat anders lekkers . Helemaal top en een leuk restaurant Met vriendelijke groet Marco schut
mevr. Gerda Harmsen. VELP (Gld) Schreef op 4 mei 2015 om 16:37:
Op 3 mei met 10 personen bij U voortreffelijk gegeten. Het was onze eerste keer maar ZEKER niet de laatste keer. Alles klopte perfekt; geen enkel minpuntje. Vr.gr. Gerda Harmsen
Dini Schreef op 27 maart 2015 om 19:11:
Hallo,wij hebben 21 maart j.l. heerlijk gegeten bij jullie.Het was voor ons 40 jarig huwelijk.Onze kleinzoon Benjamin heeft het ook erg naar zijn zin gehad. Het personeel was ook erg aardig.Wij denken er met veel plezier aan terug, vr,groetjes Fam.Schmidt
C.Hendriks Schreef op 25 februari 2015 om 18:47:
Een grote groep gasten heeft genoten van een heerlijk winterbuffet en oma's dessert buffet op een mooie locatie. Dank voor de prima catering!
Jeanette Schreef op 5 februari 2015 om 12:45:
Heerlijk gegeten met vrienden gisteren bij de heideroos, vooraf het drieluik. Verschillende hoofdgerechten, zalm, spies, spareribs, parade v vlees. Kortom heerlijk eten, goede nette vriendelijke bediening.
Fam. Timmer, Zutphen. Schreef op 11 september 2014 om 23:50:
Vanavond met het gezin gegeten en aangenaam verrast in dit restaurant. De sfeer, kwaliteit van eten en gastvrijheid was top. Wij hebben dan ook een heerlijke avond gehad en gaan zeker een keer op herhaling!
familie Heijnen Schreef op 9 september 2014 om 13:12:
I.v.m ons 25 jarig huwelijk hadden wij de carering geregeld bij restaurant de Heideroos. de eerste dag een fingerfood buffet, geweldig en iedereen heeft heerlijk gegeten. tweede dag weer buffet, ook dit was voortreffelijk. Marcel heeft het buffet leuk geopend. Iedereen hartelijk bedankt voor het geweldige eten. TOP! Rob en Petra
Y. van Veluw Schreef op 12 augustus 2014 om 19:19:
We hebben heerlijk!!! gegeten bij jullie restaurant. Prettige bediening, fijne sfeer, heerlijk eten, veel eten, en alles even lekker. Zeer aangenaam verrast door de aanwezigheid van een complete gluten-vrije menukaart! nog nooit beleeft, heerlijk kunnen eten ondanks mijn allergie, dat is voor het eerst. Vooral super gl-vrij brood! terwijl dat normaal echt droog en smakeloos is!!! De Heideroos is een echte aanrader!
Proever Schreef op 27 juni 2014 om 13:45:
Samen met mijn man het 3 gangen menu genomen. Vooraf kregen wij een zalige amuse. Het 3 gangen menu was zalig, porties waren precies goed. Hele vriendelijke en kundige bediening. Heel goed eten in een mooi restaurant en prachtige omgeving voor een lage prijs.