Welkom bij restaurant De Heideroos nabij Tonden

Wilt u graag onbezorgd genieten in een sfeervol ingericht restaurant met een warme sfeer en een voortreffelijke menukaart? Bij De Heideroos kunt u met uw gezelschap uitstekend dineren of lunchen in een ongedwongen, gezellige sfeer met een gastvrije bediening. Onze professionele keukenbrigade en chef-koks garanderen u kwaliteit en laten u altijd graag genieten van de meest smaakvolle gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant nabij Tonden geserveerd worden. Bij De Heideroos is een heerlijke tijd u verzekerd!

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert elk half jaar. Zo verveelt ons menu u nooit en blijft het elke keer een verrassing wanneer u bij ons komt dineren of lunchen. Tevens wordt de kaart uitgebreid met gerechten van elk seizoen. Zo bieden we bijvoorbeeld wisselend heerlijke wildgerechten, mosselen en asperges. Maar uiteraard bieden we voor ieder wat wils, dus ook diverse vegetarische gerechten en kindermenus vindt u op de kaart.

Optimaal genieten begint bij De Heideroos

Bij restaurant De Heideroos zijn kinderen van harte welkom, ze kunnen zelfs genieten van een eigen speelkamer. Zo hebben zowel de kinderen als u een heerlijke tijd bij De Heideroos. Ons sfeervolle restaurant en partycentrum is gelegen aan een unieke locatie op de Veluwe, aan de rand van het prachtige natuurgebied De Imbos en De Posbank. De Heideroos biedt een gezellige bar waaraan u een aperitief kunt drinken alvorens u aan tafel gaat. Onze chef-koks zorgen er met het team voor dat de kwaliteit van uw gerechten op en top is! Onze keukenbrigade werkt bewust met dagverse ingredinten en dat proeft u. De overweldigende smaak in onze gerechten moet u gewoon komen proeven in ons restaurant nabij Tonden!

Geniet van onze gerechten

Als u nabij Tonden in een toprestaurant wilt genieten van ons heerlijke gevarieerde menu, kunt u direct via de website een reservering maken of (op de dag zelf) bellen naar 0313-651253. U bent van harte welkom bij Restaurant Partycentrum en Catering De Heideroos te Eerbeek.

Van woensdag t/m vrijdag zijn wij geopend tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht tussen 12.00 uur en 21.00 uur. Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag.

Reserveren