De Heideroos: topkwaliteit restaurant nabij Oosterhuizen

Wilt u na een heerlijke wandeling op de Veluwe met uw gezelschap genieten van een heerlijke, luxe maar betaalbare lunch of een voortreffelijk diner? Restaurant De Heideroos nabij Oosterhuizen is gelegen aan een unieke locatie aan de rand van het prachtige natuurgebied De Imbos en De Posbank. Ons sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer met gastvrije bediening. Onze chef-koks staan samen met hun keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de overweldigende gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd worden.

Onze wisselende menukaart

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Onze keukenbrigade werkt met dagverse ingredinten en zorgt altijd voor kwaliteit. U proeft de overweldigende smaak in de gerechten die u tijdens uw diner in ons restaurant nabij Oosterhuizen geserveerd worden. We veranderen ons menu elk half jaar, waardoor het nooit verveelt. Wij blijven u graag verrassen wanneer u in ons restaurant nabij Oosterhuizen komt dineren of lunchen. Daarnaast wordt de kaart uitgebreid met gerechten van elk seizoen. Zo bieden we bijvoorbeeld wisselend heerlijke wildgerechten, asperges en mosselen. We bieden graag voor ieder wat wils, dus ook diverse vegetarische gerechten en kindermenus. Bekijk voor een impressie van onze gerechten gerust onze menukaart vast online!

Specialiteiten voor kinderen

Bij restaurant De Heideroos zijn kinderen ook van harte welkom. Ze kunnen zelfs genieten van een eigen speelkamer en uiteraard hebben we speciale kindermenus. Zo hebben zowel de kinderen als u een heerlijke tijd bij De Heideroos.

Kom genieten bij De Heideroos

Als u nabij Oosterhuizen in een toprestaurant wilt genieten van een heerlijk gevarieerd menu, kunt u direct via de website een reservering maken bij De Heideroos of (op de dag zelf) bellen naar 0313-651253. Wij verwelkomen u graag in Restaurant Partycentrum en Catering De Heideroos te Eerbeek.

Van woensdag t/m vrijdag kunt u bij ons terecht tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Daarnaast bent u op zaterdag en zondag welkom tussen 12.00 uur en 21.00 uur. Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag.

Reserveren