Restaurant in Lieren? Kom bij De Heideroos!

Als u op zoek bent naar een restaurant in Lieren of omgeving zit u bij De Heideroos goed! De Heideroos is een sfeervol en klassiek ingericht restaurant met een gezellige, warme en ontspannende sfeer. Gastenkunnen hier optimaal genieten van een diner, lunch of kopje koffie. Onze gastvrije bediening zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten en onze keukenbrigade en chef-koks bereiden voor u de meest voortreffelijke gerechten.

Onze uitgebreide menukaart

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Onze keukenbrigade werkt met dagverse ingredinten en zorgt altijd voor kwaliteit. U proeft de overweldigende smaak in de gerechten die u tijdens uw diner in ons restaurant nabij Lieren geserveerd worden. We veranderen ons menu elk half jaar, waardoor het nooit verveelt. Wij blijven u graag verrassen wanneer u in ons restaurant nabij Lieren komt dineren of lunchen. Daarnaast wordt de kaart uitgebreid met gerechten van elk seizoen. Zo bieden we bijvoorbeeld wisselend heerlijke wildgerechten, mosselen en asperges. We bieden graag voor ieder wat wils, dus ook diverse vegetarische gerechten en kindermenus. Bekijk voor een impressie van onze gerechten gerust onze menukaart vast online!

Geschikt voor kinderen

Restaurant De Heideroos verwelkomt ook graag kinderen. Voor kinderen hebben we speciale kindermenus en ze kunnen zelfs voor en na het eten genieten van een eigen speelkamer. Zo hebben zowel kinderen als volwassenen een heerlijke onbezorgde tijd bij De Heideroos.

Maak een reservering

Als u nabij Lieren in een toprestaurant wilt genieten van ons heerlijke gevarieerde menu, kunt u direct een reservering maken via de website of (op de dag zelf) bellen naar 0313-651253. Wij verwelkomen u graag in Restaurant Partycentrum en Catering De Heideroos te Eerbeek.

Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag, maar u kunt bij ons terecht van woensdag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht tussen 12.00 uur en 21.00 uur.

Reserveren