De Heideroos: restaurant nabij Leuvenheim

Gelegen in de buurt van Leuvenheim, ligt een gezellig restaurant De Heideroos wat sfeervol is ingericht. Of u nou met uw gasten, groepen of gezin bij ons komt, iedereen kan genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant in de buurt van Leuvenheim.

Restaurant De Heideroos straalt warmte en gezelligheid uit. Onze bediening staan open voor alle mogelijkheden en is zeer gastvrij. Onze chef-koks staat altijd klaar met hun keukenbrigade. Wij staan garant voor de kwaliteit van de smakelijke gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd wordt.

Waarom Restaurant De Heideroos?

Restaurant De Heideroos heeft u veel moois en uiteraard lekkers te bieden. Dit hebben wij even kort voor u op een rijtje gezet:

  • Een uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart;
  • Bij ons kunt u ook terecht voor een feestje, vergadering of ander groepsarrangement;
  • Lunchen of dineren in een sfeervol restaurant;
  • Een heerlijk terras om van de zon te genieten;
  • Een zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer;
  • En gastvrije bediening met een uitstekende keuken.

 

Daarom kiest u voor Restaurant De Heideroos! Reserveer vandaag nog.

           

Over De Heideroos

Restaurant De Heideroos is een veelzijdig restaurant nabij Leuvenheim waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert om het half jaar. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen. En in de zomer kunt u genieten op ons gezellige terras. Daarnaast beschikken wij over een partycentrum die kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen.

Reserveren voor vanavond?

Bent u geïnteresseerd in een lekkere lunch of een avondje heerlijk dineren in ons restaurantdichtbij Leuvenheim of heeft een leuk feest in het verschiet die nog geen locatie heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Reserveren