Restaurant dichtbij Hoenderloo

Restaurant de Heideroos is een prachtig gelegen restaurant in de buurt van Hoenderloo. Ons klassiek en sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer met gastvrije bediening. Onze chef-koks staan samen met hun keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de overweldigende gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd worden. Dus wacht niet langer en reserveer vandaag nog een tafel!

Waarom Restaurant De Heideroos?

Maar waarom zou u nou kiezen voor Restaurant De Heideroos? Dit hebben wij even kort voor u op een rijtje gezet:

  • Een heerlijk terras om van de zon te genieten;
  • Lunchen of dineren in een sfeervol restaurant;
  • Een uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart;
  • Bij ons kunt u ook terecht voor een feestje, vergadering of ander groepsarrangement;
  • Een zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer;
  • En gastvrije bediening met een uitstekende keuken.

           

Over ons

Restaurant De Heideroos is een veelzijdig restaurant nabij Hoenderloo waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlands/Franse keuken en verandert elk half jaar. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen. En in de zomer kunt u genieten op ons gezellige terras. Daarnaast beschikken wij over een partycentrum die kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen. Wilt u meer weten over ons veelzijdige restaurant? Neem dan hier contact met ons op.

Reserveren?

Bent u geïnteresseerd in een avondje heerlijk dineren in ons restaurant dichtbij Hoenderloo of heeft een leuk feest in het verschiet die nog geen locatie heeft? Neem dan vandaag nog contactmet ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Reserveren