Restaurant in Eerbeek | De Heideroos

In ons restaurant in Eerbeek kunt u heerlijk lunchen of dineren. Ons sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit. Hier kunt u met uw gasten uitstekend vertoeven in een ongedwongen sfeer met gastvrije bediening.

Bij De Heideroos kunt u genieten van de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Ervaar de gerechten zelf.

Reserveer nu

Gastvrij restaurant in Eerbeek

  • Ieder half jaar een andere kaart
  • Gastvrij en ongedwongen sfeer
  • Een heerlijk terras om van de zon te genieten
  • Zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer
  • Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop
  • Bij ons kunt u ook terecht voor een feestje, vergadering, bedrijfsuitje of ander groepsarrangement

Reserveer een tafeltje in ons gezellige restaurant en ervaar de uitstekende gerechten zelf. U kunt direct online bij ons reserveren. Of bel tijdens openingstijden naar 0313-651 253 om een reservering te maken.

Kwalitatieve overweldigende gerechten

Onze menukaart verandert elk half jaar. Daardoor verveelt ons restaurant in Eerbeek u nooit. Daarnaast vullen we onze kaart altijd aan met gerechten van het seizoen. Hierbij kunt u denken aan wildgerechten, mosselen en asperges.

Onze chefkoks zorgen er met hun keukenbrigade voor dat u altijd geniet van kwalitatieve overweldigende gerechten.

Reserveer nu

Onbezorgd uit eten bij De Heideroos in Eerbeek

Iedereen kan sfeervol en gezellig genieten bij De Heideroos. Voor de kinderen hebben wij een prachtige speelkamer. Hier kunnen zij zich kunnen vermaken met speelgoed, puzzels of een leuk filmpje. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen rustig en ongedwongen genieten van hun diner. Dat is pas onbezorgd uit eten in Eerbeek, Gelderland.

previous arrow
next arrow
Slider

Onbeperkt genieten voor €17,50

Op de doordeweekse dagen woensdag, donderdag en vrijdag geniet u van een speciale actie. Voor slechts € 17,50 kunt u onbeperkt genieten van diverse hoofdgerechten. Voor de gerechten en voorwaarden van de actie kunt u hier klikken.

Centraal gelegen op de Veluwe

De Veluwezoom is erg populair populair onder wandelaars en fietsers. Ons restaurant in Eerbeek is gevestigd op de Veluwe. Dit maakt ons restaurant bij uitstek dé plek om na een ontspannende wandel- of fietstocht heerlijk te lunchen of dineren. Daarnaast beschikken wij over een ruime parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren.

U bent van harte welkom in ons restaurant

U bent welkom in ons restaurant in Eerbeek

Bent u benieuwd naar de gerechten die onze koks met veel passie voor u bereiden? Reserveer dan een tafeltje in ons restaurant in Eerbeek en ervaar het zelf. U kunt online reserveren of tijdens openingstijden bellen naar 0313-651 253.

Ook bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We heten u graag van harte welkom in ons restaurant op de Veluwe.

Reserveer nu
Reserveer nu