Restaurant in Eerbeek gezocht?

Bent u op zoek naar een heerlijke lunch of een heerlijk diner in een restaurant in Eerbeek en omgeving? Dan bent u bij ons sfeervolle Restaurant De Heideroos in Eerbeek aan het juiste adres. Ons gezellig ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer. Onze gastvrije bediening zorgt voor een gezellige tijd bij restaurant De Heideroos, zodat u kunt genieten van uw middag of avond. In de zomer kunt u ook heerlijk ontspannen en genieten van de zon op ons terras. Onze chef-koks staan samen met hun keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de overweldigende gerechten die tijdens uw lunch of diner in ons restaurant geserveerd worden. Dus wacht niet langer en reserveer vandaag nog een tafel bij ons restaurant in Eerbeek!

Over Restaurant De Heideroos

Restaurant De Heideroos is een veelzijdig restaurant in Eerbeek waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlands/Franse keuken en verandert elk half jaar. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen.Bekijk onze menukaart voor het complete aanbod. U kunt van woensdag tot en met zondag elke dag bij ons terecht, kijk voor onze specifieke openingstijden onder aan de website.In de zomer kunt u daarnaast genieten op ons gezellige terras. Wij ontvangen u graag in ons restaurant in Eerbeek!

           

Daarnaast beschikken wij over een partycentrum dat kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen. Dit is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familiefeest, een teamuitje of een bedrijfsfeest.Wij bieden allerlei activiteiten en workshops aan, welke zeer geschikt zijn voor een groter gezelschap. Wij zorgen voor een goed verzorgde en gezellige dag, zodat u en uw gezelschap kunnen genieten. Voor gezelschappen op reservering zijn wij alle dagen geopend. Bent u op zoek naar een locatie voor een bepaalde activiteit en bent u benieuwd wat u bij ons restaurant in Eerbeek allemaal zou kunnen doen? Neem dan hier contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Waarom Restaurant De Heideroos?

Waarom zou u Restaurant De Heideroos in Eerbeek kiezen? Dit hebben wij even kort voor u op een rijtje gezet:

  • Lunchen of dineren in een sfeervol restaurant.
  • Een uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart.
  • Een heerlijk terras om van de zon te genieten.
  • Bij ons kunt u ook terecht voor een feestje, vergadering, bedrijfsuitje of ander groepsarrangement.
  • Gastvrije bediening met een uitstekende keuken.
  • Een zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer.

Contact met ons opnemen

Bent u geïnteresseerd in een avondje heerlijk dineren in ons restaurant in Eerbeek? Of bent u nog op zoek naar een uitstekende locatie voor een teamuitje, bedrijfsfeest of familiegelegenheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die Restaurant De Heideroos in Eerbeek biedt.

Reserveren