De Heideroos: topkwaliteit restaurant nabij Doesburg

Wilt u na een heerlijke wandeling op de Veluwe met uw gezelschap genieten van een heerlijke, luxe maar betaalbare lunch of een voortreffelijk diner? Restaurant De Heideroos is gelegen aan een unieke locatie aan de rand van het prachtige natuurgebied De Imbos en De Posbank. Ons sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer met gastvrije bediening. Onze chef-koks staan samen met hun keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de overweldigende gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd worden.

De Nederlandse en Franse keuken

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken. We veranderen ons menu elk half jaar, zo verveelt het nooit en blijft het elke keer een verrassing wanneer u vanuit de omgeving Doesburg bij ons komt dineren of lunchen. Bekijk voor een impressie van onze gerechten gerust onze menukaart vast online! Tevens wordt de kaart uitgebreid met gerechten van elk seizoen. Zo bieden we bijvoorbeeld wisselend heerlijke wildgerechten, mosselen en asperges. We bieden graag voor ieder wat wils, dus ook diverse vegetarische gerechten en kindermenus.

Geschikt voor kinderen

Bij restaurant De Heideroos zijn kinderen ook van harte welkom. Kinderen kunnen zelfs genieten van een eigen speelkamer en uiteraard hebben we speciale kindermenus voor de minder grote eters. Zo hebben zowel kinderen als volwassenen een heerlijke tijd bij De Heideroos.

Maak een reservering

Als u nabij Doesburg in een toprestaurant wilt genieten van ons heerlijke gevarieerde menu, kunt u direct via de website een reservering maken of (op de dag zelf) bellen naar 0313-651253. Wij verwelkomen u graag in Restaurant Partycentrum en Catering De Heideroos te Eerbeek.

Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag, maar u kunt bij ons terecht van woensdag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht tussen 12.00 uur en 21.00 uur.

Reserveren