Gezellig restaurant nabij Dieren

Wilt u heerlijk komen dineren of lunchen in een gezellig restaurant nabij Dieren? Dan bent u bij ons sfeervolle restaurant dichtbij Dieren aan het juiste adres. De Heideroos is een sfeervol ingericht restaurant dat een warme sfeer uitademt waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer. Onze gastvrije bediening staat voor u klaar, zodat u kunt genieten van uw lunch of diner. U vindt ons in Eerbeek, een goed bereikbare locatie nabij Dieren. Reserveer vandaag nog! Dit kan zowel telefonisch als online. Wel zo gemakkelijk voor u.

Restaurant De Heideroos straalt warmte en gezelligheid uit. Onze bediening staan open voor alle mogelijkheden. Onze chef-koks staat altijd klaar met hun keukenbrigade. Wij staan garant voor de kwaliteit van de smakelijke gerechten die tijdens uw etentje in ons restaurant geserveerd worden. U kunt voor zowel een lunch, als een diner bij ons restaurant nabij Dieren terecht. Onze standaard openingen zijn woensdag tot en met zondag. Echter zijn wij voor gezelschappen op reservering alle dagen geopend.

Over Restaurant De Heideroos

Restaurant De Heideroos is een veelzijdigrestaurant in de buurt van Dieren waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert om het half jaar. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen. Voor onze huidige menukaart kunt u contact met ons opnemen. In de zomer kunt u op ons gezellige terras van de zon genieten. Daarnaast beschikken wij over een partycentrum die kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen. Hiervoor bieden wij ook diverse activiteiten en workshops aan. Voor meer informatie over een groepsarrangement, kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die ons restaurant nabij Dieren u kan bieden.

           

Waarom kiezen voor Restaurant De Heideroos

Waarom zou u moeten kiezen voor een lunch, diner of arrangement bij Restaurant De Heideroos nabij Dieren? Naast onze gastvrijheid heeft Restaurant De Heideroos u veel moois en uiteraard lekkers te bieden. Dit hebben wij even kort voor u op een rijtje gezet, zodat u een goed beeld heeft van ons restaurant dichtbij Dieren:

  • Een uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart met wisselende seizoen gerechten.
  • Gastvrije bediening met een uitstekende keuken.
  • Vele arrangementen en workshops voor bedrijfsuitjes, feesten of teamuitjes.
  • Kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer.
  • Lunchen of dineren in een sfeervol restaurant.
  • Goed bereikbare locatie nabij Dieren.
  • Een terras om tijdens warme dagen van de zon te genieten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een lekkere lunch of een avondje heerlijk dineren in ons restaurant nabij Dieren? Of wilt u graag meer informatie over onze arrangementen voor bedrijfsuitjes, feesten en vergaderingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u over onze verschillende mogelijkheden.

Reserveren