Restaurant dichtbij Brummen gezocht?

Wilt u heerlijk komen dineren of lunchen in een restaurant nabij Brummen en omgeving? Dan bent u bij ons sfeervolle restaurant De Heideroos aan het juiste adres. Ons sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit. Hier kunt u uitstekend genieten van een lunch of diner samen met uw gasten. Met een ruime parkeerplaats en een goed gelegen locatie op de Veluwe, zijn wij het geschikte restaurant nabij Brummen voor uw lunch of diner! Wij ontvangen u graag.

Onze gastvrije bediening zorgt voor een fijne sfeer, zodat u kunt genieten van het eten en de omgeving. Restaurant De Heideroos straalt warmte en gezelligheid uit, het is ons doel dat u zich welkom en fijn voelt. Onze bediening staan open voor alle mogelijkheden en adviseert u waar nodig. Onze chef-koks staan altijd klaar met hun keukenbrigade voor een heerlijke lunch of diner. Wij staan garant voor de kwaliteit van de smakelijke gerechten die tijdens uw lunch of diner in ons restaurant geserveerd wordt. Reserveer vandaag nog uw tafeltje! Dit kan telefonisch naar 0313-651 253, of direct online. Kies wat u het makkelijkst vindt!

Hierom kiest u voor Restaurant De Heideroos

Naast de geschikte locatie van ons restaurant dichtbij Brummen en omgeving, heeft restaurant De Heideroos nog vele andere voordelen. We hebben ze even op een rijtje gezet voor u, zodat u een nog beter beeld heeft van ons sfeervolle restaurant:

  • Goed gelegen locatie nabij Brummen met een ruime parkeerplaats.
  • Een heerlijk terras om op een zonnige dag van de zon te genieten.
  • Een uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart, aangevuld met seizoen gerechten zoals wildgerechten, asperges en mosselen.
  • Gastvrije bediening met een uitstekende keuken.
  • Een apart partycentrum en daarnaast geschikt voor diverse feesten, bedrijfsuitjes of vergaderingen.
  • Een zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer.

           

Meer over Restaurant De Heideroos

Restaurant De Heideroos is een veelzijdig restaurant in de buurt van Brummen waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert om het half jaar, hierdoor blijft de kaart uniek en vernieuwend. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen. Voor de actuele menukaart kunt contact met ons opnemen. In de zomer kunt u in het zonnetje genieten op ons gezellige terras, perfect om buiten te lunchen of dineren of te genieten van een drankje. Daarnaast beschikken wij over een partycentrum die kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een avondje heerlijk dineren in ons restaurant dichtbij Brummen of heeft een leuk feest in het verschiet die nog geen locatie heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u over de diverse mogelijk die ons restaurant nabij Brummen te bieden heeft.

Reserveren