Restaurant nabij Beekbergen

Wilt u heerlijk komen dineren of lunchen in de omgeving van Beekbergen? Dan bent u bij ons sfeervolle restaurant nabij Beekbergen aan het juiste adres. Restaurant De Heideroos is een sfeervol en warm restaurant. Onze bediening heet u graag welkom en zorgt voor een zorgeloze avond samen met uw gasten. Daarnaast helpt en adviseert onze bediening u graag. Onze chef-koks staat altijd klaar met hun keukenbrigade om de uitgebreide lunch- en diner gerechten te bereiden voor u. Wij staan garant voor de kwaliteit van de smakelijke gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd wordt. Reserveer uw tafeltje direct online!

Wanneer u op woensdag, donderdag of vrijdag komt dineren bij ons restaurant nabij Beekbergen, kunt u genieten van een speciale actie. Voor een klein bedrag van slechts € 15,00 kunt u onbeperkt genieten van een selectie hoofdgerechten. Neem contact met ons op voor de gerechten en de voorwaarden.

Waarom restaurant De Heideroos?

Naast de uitgebreide menukaart en het sfeervolle restaurant, heeft restaurant De Heideroos u natuurlijk nog veel meer te bieden. Waarom u zou kiezen voor restaurant De Heideroos:

  • Prachtige locatie midden op de Veluwe nabij Beekbergen
  • Een lekkere en uitgebreide A la Carte lunch- en dinerkaart, aangevuld met wisselende gerechten per seizoen zoals asperges, mosselen en wildgerechten.
  • Een warm en sfeervol restaurant.
  • Gastvrije bediening met een uitstekende keuken.
  • Ook voor feesten, bedrijfsuitjes, vergaderingen en andere groep gebonden uitjes kunt u bij ons restaurant nabij Beekbergen terecht.
  • Een zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer.
  • Een prachtig terras waar u in de zomer kunt genieten van het zonnetje en het weer.

 

           

Meer informatie over Restaurant De Heideroos

Restaurant De Heideroos is een veelzijdig restaurantdichtbijBeekbergen waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert om het half jaar. Tevens wordt deze uitgebreid met gerechten van elk seizoen, bijvoorbeeld: wildgerechten, asperges en mosselen. U kunt bij ons zowel genieten van een lunch, als van een uitgebreid diner. Op woensdag tot en met zondag hebben wij onze normale openingstijden. Voor gereserveerde gezelschappen en arrangementen zijn wij elke dag beschikbaar.In de zomer kunt u genieten op ons gezellige terras.

Daarnaast beschikken wij over een partycentrum die kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen. Met een divers aanbod aan activiteiten en workshops, is ons restaurant nabij Beekbergen de perfecte plek voor uw gezelschap. Wilt u meer weten over ons veelzijdige restaurant of wilt u een offerte aanvragen wat betreft een groepsarrangement? Neem dan contact met ons op.

Reserveer direct online!

Bent u geïnteresseerd in heerlijke lunch of diner? Of heeft u binnenkort een feest of uitje op de planning staan en zoekt u nog een geschikte locatie voor een groepsarrangement? Neem dan vandaag nog contactmet ons op. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u graag reserveren? Dit kan direct online of via een telefoontje naar 0313-6510253.

Reserveren