Partycentrum De Heideroos

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie voor uw bruiloft of feest? Partycentrum De Heideroos is een mooie feestlocatie in Gelderland. Ons partycentrum in Eerbeek Gelderland heeft een oppervlakte van circa 200 vierkante meter. Met maximaal 175 personen kunt u terecht op deze locatie. Partycentrum De Heideroos kan u een breed scala aan mogelijkheden bieden, van uw bruiloft tot verjaardagsfeest en van familiedag tot personeelsfeest.

Vanzelfsprekend denken wij met u mee over de beste inrichting van de zaal en alle benodigde faciliteiten. Onze uitstekende keuken biedt u een grote diversiteit aan warme en/of koude buffetten en hapjes. Wilt u graag een barbecue? Dat kan bij ons zowel binnen als buiten. Er is ook genoeg ruimte voor een leuke activiteit of workshop. Wij denken graag mee om uw dag tot een groot succes te maken!

De Heideroos als vergaderlocatie Gelderland

Wilt u ons partycentrum als vergaderlocatie in Gelderland gebruiken? Dat kan ook zeker! Wij kunnen onze representatieve zaal zo ombouwen zodat het de perfecte locatie vormt voor uw zakelijke bijeenkomst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie en advies over entertainment, dan adviseren wij u met alle plezier. U kunt een vrijblijvende offerte op maat bij ons aanvragen. Elk feest en elke bijeenkomst is maatwerk. Daarom nodigen wij u altijd uit voor een gesprek om uw wensen te bespreken, geheel vrijblijvend. Samen met u zullen wij een prachtig programma voor in ons partycentrum in Gelderland samenstellen. Daarna zullen wij u een vrijblijvende offerte op maat uitbrengen. Totdat u een besluit heeft genomen, is het mogelijk een optie te krijgen voor uw feestdatum in ons partycentrum.

Impressies
Virtuele tour

Om een goede impressie te krijgen van ons restaurant klikt u op de foto voor een 360-graden virtuele tour .

Bedrijfspresentatie van De Heideroos, zoals te zien was op het RTL 4 weekendprogramma Plezier & Passie.

Vergaderfaciliteiten

Klikt u hier om de vergader faciliteiten te bekijken.

Laatste nieuws
Lees meer »
previous arrow
next arrow
Slider