Uit eten bij restaurant De Heideroos

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant in Gelderland? U kunt heerlijk lunchen of dineren in de omgeving Eerbeek in restaurant De Heideroos. Ons sfeervol ingerichte restaurant ademt een warme sfeer uit waar u met uw gasten uitstekend kunt lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer met gastvrije bediening.

Bij restaurant De Heideroos kunt u genieten van de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Onze A la Carte kaart verandert elk half jaar, waardoor ons restaurant in Gelderland u nooit verveelt.Daarnaast vullen we onze kaart altijd aan met gerechten van het seizoen. Denk aan wildgerechten, mosselen en asperges. Onze chefkoks zorgen er met hun keukenbrigade voor dat u altijd geniet van kwalitatieve overweldigende gerechten.

U kunt online direct bij ons reserveren of tijdens openingstijden bellen naar 0313-651 253 om een reservering te maken.

Speciale actie

Op de doordeweekse dagen woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij een speciale actie. Voor slechts € 15,- kunt u onbeperkt genieten van diverse hoofdgerechten.Voor de gerechten en voorwaarden van de actie kunt u HIER klikken.

Bij De Heideroos kunt u sfeervol genieten

Iedereen kan sfeervol en gezellig genieten bij De Heideroos. Voor de kinderen hebben wij een prachtige speelkamer waar zij zich kunnen vermaken met speelgoed, puzzels of een leuk filmpje. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen rustig en ongedwongen genieten van hun diner. Dat is pas onbezorgd uit eten in Gelderland.

Restaurant De Heideroos is ook het ideale beginpunt of eindpunt van een wandel- of fietstocht door de Veluwezoom. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats en zijn centraal gelegen op de Veluwe. U bent van harte welkom bij restaurant De Heideroos!

Logo_Natuurmonumenten
Impressies
Virtuele tour

Om een goede impressie te krijgen van ons restaurant klikt u op de foto voor een 360-graden virtuele tour .

Bedrijfspresentatie van De Heideroos, zoals te zien was op het RTL 4 weekendprogramma Plezier & Passie.

Laatste nieuws
Lees meer »
previous arrow
next arrow
Slider