Culinair

Hieronder vindt u onze uitgebreide culinaire mogelijkheden voor groepen.

Elke partij is maatwerk en iedereen wil zijn partij/feest op zijn eigen manier vorm geven.

Bij De Heideroos staat dit idee centraal.
Wij gaan dan ook het liefst met u aan tafel zitten om alles te bespreken.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Glutenvrij dineren en andere dieetwensen
Speciale gasten met speciale wensen

De vraag om in te spelen op dieetwensen wordt steeds groter. Met name de vraag naar glutenvrije gerechten neemt sterk toe.
Om daarop in te spelen bieden wij u diverse mogelijkheden zodat gasten met een glutenvrij dieet of andere diëten gewoon deel kunnen nemen aan onze buffetten.
Zo kunnen wij de gerechten bijvoorbeeld op het buffet plaatsen met een kaartje erbij, waarop staat aangegeven of een specifiek gerecht geschikt is voor bepaalde personen. Of indien gewenst, wordt er persoonlijk met de gast overlegd wat een goede keuze voor hem/haar zal zijn.
Houd wel rekening met het volgende:
Per persoon is het verschillend waar men wel en niet allergisch op reageert.
Zo kan de één bepaalde producten wel verdragen en de ander wordt er ziek van.
Wij raden u dan ook aan om dit goed met ons te overleggen.
Als u of uw gast het op prijs stelt, is het ook altijd mogelijk om persoonlijk met één van onze koks te bespreken wat wel of niet kan. Wij denken hier graag aan mee.
En wij weten precies waar we op moeten letten.
Een speciaal dieet moet u er niet van weerhouden om lekker uit eten te gaan.
Patisserie

Plak boerencake

Plak gesorteerde cake (naturel, bitterkoekjes, aardbeien, chocolade)

Roomboter koekjes diverse soorten (1½ p.p.)

Assortiment bonbons (1½ p.p.)

Plak krentenwegge met roomboter

Zoete koffie broodjes:
Gesorteerd assortiment van o.a. kaneelrol, frambozen, vanille crème,
pecannoten  ahorn, appelraster

Gesorteerde koeken (gevulde koek, caramelkoek, rondo, gevulde sprits)

Saucijzenbroodje (warm)

Slagroomsoesjes met poedersuiker
Mini (2 p.p.)

High Tea mix 4 soorten (2 p.p.)

Mini banketbakkers gebakjes:
Kleine gebakjes met diverse smaken o.a. slagroomgebak,
bavarois gebak, moorkopjes, tompoesjes, zachte wener gebakjes

Harde wener (Petit fours), diverse smaken

Lepelgebak (uit de hand te eten met lepeltje)
diverse smaken met o.a. aardbeien, chipolata, chocolade, bitterkoekjes.
Klein, Middel of Groot

Veluws Appelgebak (ambachtelijk) met slagroom

Huisgemaakte Bosvruchtentaart met slagroom

Gesorteerd banketbakkers gebak

Taartenbuffet van diverse gebak
Verschillende soorten taarten en bavaroise naar keuze

Bruidstaart naar keuze (chipolata of slagroomtaart) met beeldje

Geen gebak maar een andere leuke wijze om uw gasten te ontvangen !!!!!!!
Kies dan voor een:

Welkomst- of Felicitatiedrankje in champagneglas
Een feestelijke ontvangst met een glas Stassen Litchi (een frisse zoete rosé cider) en/of een alcoholvrije cider.

Bittergarnituren

Koud:

Standaard koude bittergarnituur mix:
- Jong belegen kaas                                            - Haring op roggebrood
- Boerenleverworst                                             - Rookvlees met ei
- Grillworst                                                          - Mortadella met augurk

Luxe koude bittergarnituur mix:
- Gevulde eieren                                                          - Wrap met Parmaham en pesto
- Tunnbrood met ger. zalmfilet en heksenkaas    - Cupjes met Ardennerpaté
- Oude kaas (Reypenaer) met Amsterdams uitje - Canapé met filet Americain

Tunnbrood rolletjes aan een stokje mix:  
- Kalfscarpaccio met Parmezaanse kaas en truffelcrème en nootjes
- Parmaham met tomaten tapenade
- Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas
- Gerookte kipfilet met groene pesto
- Filet Americain met rode ui en kappertjes

Mini Focaccia met rozemarijn mix:
- Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas en sla
- Boerenachterham en Goudse kaas met tomaat, komkommer en basilicumdressing
- Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
- Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
- Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Luxe stokbroodhapjes (plakjes stokbrood belegd) mix:
- Parmaham en zongedroogd tomaatje
- Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas
- Romige brie met walnoot
- Ardennerpaté met kaneelappeltje
- Gerookte forelfilet met citroenmayonaise
- Filet Americain met rode ui

Gevulde eieren

Luxe amuse (diverse mogelijkheden in overleg)

Schaaltjes knoflookolijven

Warm:

Warme bittergarnituur mix:
Bourgondische bitterballen, vlammetjes, balletjes gehakt,
nasihapjes, bamihapjes, frikadel, kipnuggets en kaashapjes met sausjes

Bourgondische bitterballen met mosterd

Butterfly garnalen met chili saus

Gehaktballetjes (ambachtelijk, 30 gram) met sausjes

Mini bladerdeeghapjes (kip-kerrie, ham-kaas, saucijs)

Sparerib gemarineerd (enkel botje)

Mini Oosterse gemarineerde kipspiesjes ( 25 gram)
3 verschillende soorten met Japanse Yakitori-saus,
Thaise Red Curry-saus en Singapore-saus.

Canapé gevuld met Pulled Pork aangemaakt met teriyakisaus

Broodjes/sandwiches

Belegde broodjes Standaard (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella (eventueel ook krentenbollen)

Belegde broodjes Luxe (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes gegarneerd met sla, komkommer en tomaat (eventueel ook krentenbollen)

(* = Gesorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet) tegen meerprijs)

Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraîche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicum dressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Hartige broodjes (warm):
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje

Saucijzenbroodje (vers van de bakker)

Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise

Hapjesbuffetten

Hapjes buffet A
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet B
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus
Kroepoek
Atjar

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet C
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet D
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Atjar
Kroepoek
Gemarineerde spareribs (los/enkel) tot op het bot gegaard

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet E
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen, kappertjes en ei
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes)
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus
Kroepoek
Atjar
Warme champignons in roomsaus en gegratineerd met kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet F
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen

Koude schotel:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar
Warme gesneden beenham met apart een honingmosterdsaus
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet Fingerfood A
(GEEN maaltijd)

Koude gerechten:
Stukjes stokbroodje:
- met brie en walnoot
- met haring en uitjes
- met Parmaham en zongedroogd tomaatje
Wrap gevuld met kalfscarpaccio en Parmezaanse kaas
Wrap gevuld met gerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Rundvleessalade gegarneerd met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen en ei
Gerookte kipfilet ingerold met filet Americain
Gevulde eieren
Oude kaas blokjes met vijgenchutney en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranen brood (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Gekonfijte zilveruitjes

Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in licht pikante tomatensaus
Kipsaté stokjes in satésaus
Butterfly garnalen met chilisaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet De Luxe A
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Mini kalfscarpaccio met basilicum dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door kroepoek en atjar
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus
Gebakken scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Hapjes buffet De Luxe B
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Kiprollade met romige kerriesaus en vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Lunchbuffetten

Broodjes lunch met soep

Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)

2 ruim belegde zachte broodjes (wit/bruin) met vleeswaren en kaas (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet, Mortadella en jong belegen kaas)

Vers handfruit

Deze lunch wordt geserveerd vanaf 15 personen

Lunchbuffet Standaard

Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)

Wit en bruinbrood, mini broodjes, stokbrood en krentenbrood
4 soorten vleeswaren (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet en Mortadella).
Jong belegen kaas en oude kaas
Kwekkeboom kroket
Jam, hagelslag en boter
Vers handfruit

Deze lunch wordt geserveerd vanaf 15 personen

Lunchbuffet De Luxe

Vooraf uitgeserveerd:
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)

Buffet bestaande uit:
Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Parmaham, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Warme beenham met honingmosterdsaus
Rundvleessalade basic
Zalmsalade basic
Jam, hagelslag, honing en boter
Vers fruitsalade

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 25 personen

Lunchbuffet De Heideroos

Vooraf uitgeserveerd:
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)

Buffet bestaande uit:
Koud:

Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Spinata Romana, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Rundvleessalade basic
Parmaham met Galiameloen
Zalmsalade basic
Diverse vissoorten (gerookte zalmfilet, roze garnaaltjes in knoflooksaus, makreelfilet)
Jam, hagelslag, honing en boter
Vers fruitsalade

Warm:
Warme beenham met honingmosterdsaus
Roerei met verse tuinkruiden
Pasteitjes met vleesragout

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 25 personen

High Tea

Rond 1840 kreeg Anna, de 7e Hertogin van Bedfort uit Engeland, op een middag tegen 16 uur honger. Ze kon niet langer wachten tot het diner.
Er werd een lichte maaltijd voor haar gemaakt met thee als drank. Dit is uitgegroeid tot de High Tea van nu.

Hieronder vindt u onze samenstelling van het High Tea buffet.

Diverse soorten thee (onbeperkt)
Koffie (onbeperkt)
Diverse bonbons
Truffels
Vruchtenblokjes
Roomboterkoekjes
Banketbakkerszoutjes
Roombotercake
Brownie’s
Verschillende soorten petit fours
Scones met jam
Marmelades
Mini saucijzenbroodjes
Sandwiches met zalm en gerookte kip

Deze High Tea wordt geserveerd vanaf 15 personen. Voor kleinere gezelschappen berekenen wij een kleine toeslag.

U kunt er ook voor kiezen dat wij dit buffet in 2 delen serveren. Als 1e het zoete gedeelte bij binnenkomst van u en uw gasten.
Als iedereen de thee op heeft gaan we verder met de borrel waarbij wij dan een hartig buffet zullen serveren.

Uitbreiding:
U kunt ons High Tea buffet ook uitbreiden met de onderstaande gerechten.

Muffin
Abrikozenvlaai
Mini croissant
Petit croulines (bladerdeeghapjes)
Hartige taart
Apfelstrudel
Profiterol
Mini broodjes
Hartige soesjes (vis en vlees )
Groenten quiche

Saturday & Sunday Lunch

Op zaterdag en zondag ontvangen wij u graag tussen 12 en 14 uur bij De Heideroos om van de volgende lunch gebruik te maken.
Als u heerlijk met vrienden of familie iets te vieren heeft of gewoon lekker uitgebreid in ons sfeervolle restaurant wilt lunchen, is dit het geschikte idee voor u.
Wij kunnen met de meeste dieetwensen rekening houden, als u dat aan ons laat weten.

Vooraf:
Romige Italiaanse tomatensoep (Vega)
Of
Dungesneden Parmaham met Galiameloen
Of
Champignons Dordogne, champignons gefrituurd in bierbeslag, met een zachte knoflooksaus (Vega)
Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en heks’nkaas.

Hoofd:
Assortiment belegde mini broodjes (vis/vlees/vega)
Sandwiches met ham en kaas
Tunnbroodrolletjes met kalfscarpaccio en oude kaas
Diverse gevulde bladerdeeghapjes met kip-kerrie, ham-kaas en saucijs
Kartoffelsalade (Vega)
Butterfly garnalen met chilisaus

Afsluiting:
Na afloop een kopje koffie of thee geserveerd met een diversiteit aan zoetigheden

Koud/warme buffetten

Buffet Basic A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes met satésaus
Nasi met groenten en omelet-reepjes (Veg.)
Kroepoek
Atjar

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 15 personen

Buffet Basic B

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)

Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus

Nasi met groenten en omelet-reepjes (Vega)
Kroepoek
Atjar

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 15 personen

Buffet De Imbos A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus
Mini gehaktballetjes van kip in een licht pittige satésaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Imbos B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurt saus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Roze garnalen in een tuinkruiden-knoflooksaus
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Imbos C

Diverse salades:
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Gesneden kiprollade geserveerd met zoete karamel appeltjes
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Veluwe A

Voorgerecht:
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

Hoofdgerecht:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes met satésaus en garnituur van kroepoek en atjar
Visstoofschotel met zalm- en tilapiafilet begeleid door een witte wijnsaus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Veluwe B

Voorgerecht:
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
OF
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen (meerprijs)

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

Hoofdgerecht:
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook
Gebakken kipstukjes in een romige kerriesaus met vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Veluwe C

Voorgerecht:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas (meerprijs)

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

Hoofdgerecht:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Eerbeek A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei

Warme gerechten:
Langzaam gegaarde kalfssukade met een heldere bospaddenstoelenjus
Gebakken kipstukjes met een gevulde Stroganoffsaus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Eerbeek B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei
Roze garnalen in een frisse tuinkruiden-knoflooksaus
Gerookt gekruide makreelfilet geserveerd met een frisse citroensaus
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid met atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes met paprika, ui en champignons
Runderstoofschotel met ui, paprika, bospaddenstoelen, en op smaak gemaakt met ontbijtkoek

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Eerbeek C

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes in een rijkelijk gevulde Stroganoffsaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Posbank A

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertjes en ei
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Posbank B

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus
Schotel van Hollandse haring en uitjes
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken gekruide varkenshaas met champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes met spekjes en ui, begeleid door een heldere paddenstoelensaus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Loenermark A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas en stukjes appel
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Schotel van Hollandse haring en uitjes

Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Loenermark B

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomaten-komkommersalade met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade, gekonfijte uitjes met krenten, mayonaise
Italiaanse bollen, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude gerechten:
Vleesplateau met Parmaham, Spinata Romana en Ardennerpaté met abrikozen- en cranberrycompote
Cocktailtjes van gerookte kipfilet met ananas en kerriemayonaise
Cocktailtjes van roze garnalen met stukjes appel en cocktailsaus
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet en gemarineerde zalmfilet met een Gravalax-saus
Visplateau met Hollandse haring, makreelfilet en forelfilet

Warme gerechten:
Maïskipfilet met een Italiaanse tomatensaus
Varkenshaas gevuld met bospaddenstoelen, omwikkeld met Parmaham in een truffeljus
Langzaam gegaarde kalfssukade gelakt met zijn eigen jus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Italia

Diverse salades:
Italiaanse pasta met pastrami, spekjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
Hamplank met Spinata Romana, Coppa di Parma en Parmaham geserveerd met Galiameloen
Italiaanse tonijnsalade met boontjes, rode ui, ei, tomaat en ansjovis
Gevogelte paté en ardenner paté geserveerd met abricozencompote
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Italiaanse bollen, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Gerookte gekruide makreelfilet begeleid door een frisse citroensaus
Mini kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas
Tomaat en Mozzarella begeleid door een groene pesto

Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons met een heldere paddenstoelensaus
Kabeljauwfilet op de huidgebakken geserveerd met een tomatensaus

Italiaans gekruide aardappeltjes uit de oven
Verse lintpasta in room met uitgebakken spekreepjes
Quiche van broccoli, spekjes en uienringen
Verse groente van het seizoen

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

BBQ buffetten

Barbecuebuffet BASIC A
(Gasten ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerd varkensfiletlapje, Kipsaté stokjes, Hamburger, Barbecueworstje en Spareribs (ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Frites

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Optie (in onze zaal):
U kunt er ook voor kiezen onze kok het vlees voor u te laten bakken op de barbecue.
Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon.

Barbecuebuffet A
(Gasten ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter
Gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Barbecueën met:
Gemarineerd varkensfiletlapje, kipsatéstokjes, hamburger, shaslick, barbecueworstje en spareribs (ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus en zigeunersaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Gebakken krieltjes met spek en ui

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Optie (in onze zaal):
U kunt er ook voor kiezen onze kok het vlees voor u te laten bakken op de barbecue.
Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon.

Barbecuebuffet B
(Gasten ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Zalmsalade met garnituur en huisgerookte Schotse zalmfilet
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Kruidenboter
Gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas en stukjes appel
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Barbecueën met:
Gemarineerd varkensfiletlapje, kipsatéstokjes, hamburger, shaslick, barbecueworstje en spareribs (ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus en zigeunersaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Gebakken krieltjes met spek en ui

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Optie (in onze zaal):
U kunt er ook voor kiezen om onze kok het vlees voor u te laten bakken op de barbecue.
Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon.

Uitbreidingsmogelijkheden BBQ op bovenstaande samenstelling:

Garnalenspiesje
Zalmfilet pakketje
Kabeljauw pakketje
Kinderpakket: Voorgegaarde hamburger + Frikadel
Frites
Warme groenten
Soep naar keuze
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Kipkerriesalade met garnituur
Pastasalade met kip en pesto
Warme beenham met honingmosterdsaus
Visschotel met gerookte zalm, makreel, forel, haring
Verse fruitsalade met slagroom
Handfruit
Dessertbuffetten

Stamppotbuffetten

Stamppottenbuffet

Warme stamppotten:
Boerenkool
Hutspot
(OF Zuurkool)
Boven de 30 personen zijn 3 soorten mogelijk

Vlees:
Slagersrookworst
Speklappen
Mini gehaktballetjes (ambachtelijke)
Licht gebonden vleesjus met uitgebakken spekjes

Begeleiding:
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Uitbreidingsmogelijkheden (meerprijs):
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Wildstoofschotel van hert
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignons

Winters buffet

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en rundersoepballetjes
Licht gebonden bospaddenstoelensoep met fijne preiringetjes

Begeleiding:
Wit en bruin Oerbrood  (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook

Warme gerechten:
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolschotel met rul gebakken rundergehakt en stukjes appel
Wildstoofschotel van hert met ui, champignons en cranberry
Slagersrookworst
Gebakken spekjes

Licht gebonden vleesjus
Rodekool met appeltjes
Aardappelmousseline

Rauwkosten en zuurwaren:
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Koude stoofperenpartjes
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Uitbreidingsmogelijkheden (meerprijs):
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Mini gehaktballetjes (ambachtelijk)
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignon

Diner voor groepen

Als u met uw gezelschap liever wilt genieten van een meergangen diner, kan dat bij ons ook.

Wij serveren voor u en uw gasten een informeel meergangen-diner.
Als starter een amuse van het huis met aansluitend een 4, 5 of 6 gangendiner. Daarna eventueel afsluitend met koffie en bonbons.

De verschillende gangen worden informeel uitgeserveerd op kleine bordjes met bestek.
Hierdoor kunnen de gerechten overal genuttigd worden ongeacht waar de gasten zitten of staan.
Tussen de verschillende gerechtjes zit ca. 30 minuten.

De voor-, tussen- en nagerechten zijn voor het hele gezelschap hetzelfde, maar bij het hoofdgerecht is een keuze mogelijk.

Mochten bepaalde gasten een gerecht afslaan dan zal hiervoor een vervangend gerecht worden bereid.

Tevens zal natuurlijk rekening worden gehouden met wensen van vegetarische gasten of diëten.

Als u HIER klikt, krijgt u een lijst met suggesties van gerechtjes voor het diner waarbij wij samen met u de volgorde en het aantal gerechten bespreken.
Speciale wensen afwijkend van deze lijst zijn bespreekbaar.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden bespreken.

Dessertbuffetten

Dessertbuffet De echte ijsliefhebber

Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Citroensorbetijs
Yoghurtroomijs
Warme zoete karamel appeltjes
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Dessertbuffet Traditioneel

Verse fruitsalade
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Dessertbuffet Appel en Sinaasappel

Warme apfelstrudel begeleid met een warme vanillesaus
Sinaasappelbavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

 Dessertbuffet Uit oma’s kookboek

Griesmeelpudding met vruchtjes
Custardpudding begeleid door frambozensaus
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Dessertbuffet Compleet

Advocaatbavarois begeleid met chocolade krullen
Bruine chocolademousse
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Dessertbuffet Italia

Huisgemaakte Tiramisu
Op Italiaanse wijze gebakken appeltaart
Ambachtelijk vanilleroomijs
Vers geklopte slagroom
Warme zoete karamel appeltjes

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Afsluiting feestavond

Belegde broodjes Standaard (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella (eventueel ook krentenbollen)

Belegde broodjes Luxe (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)* :
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes gegarneerd met sla, komkommer en tomaat (eventueel ook krentenbollen)
(*= Gesorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet) tegen meerprijs)

Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraîche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicum dressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Hartige broodjes (warm):
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje

Saucijzenbroodje (vers van de bakker)

Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise

Kipdrumsticks gemarineerd met chilisaus en satésaus

Kipsaté met saus en stokbrood

Gehaktballetjes (ambachtelijk) in saus naar keuze en stokbrood

Pasteitje met rundvleesragout

Haringkar met haring aan staart en losse filets (schoon) met uitjes en augurk

Rundvleesslaatje met stukje stokbrood

Spare ribs, gemarineerd

Soep naar keuze met stokbrood en kruidenboter

Puntzak patat (groot) met mayonaise

Pizzapunt

Drankenarrangementen

Bij gezelschappen vanaf 50 personen in ons Partycentrum, bieden wij gereduceerde consumptieprijzen aan op basis van nacalculatie (werkelijk gebruik) of voor een vaste ALL IN prijs (afkoop drank). Voor kleinere gezelschappen gelden onze algemene consumptieprijzen.
Ook is er de mogelijkheid om te werken met consumptie-munten waarbij u zelf het aantal per persoon bepaald.

Wij bieden u graag 5 opties met betrekking tot de consumpties.
Prijzen van de arrangementen op aanvraag.

Op basis van nacalculatie:

Dranken arrangement 1:
Frisdranken, Sappen, Tapbier, Bessenjenever, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee, Melk.
Witbier, Radler, Palmbier, Bier 0%, Jägermeister, Advocaat+slagroom, Warme choco+slagroom.
Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Passoa, Safari, Malibu, Apfelkorn.

Dranken arrangement 2:
Uitbreiding op drankenarrangement 1 met buitenlands gedistilleerde dranken.
Bacardi, Bacardi Lemon, Dry Gin, Kahlua, Bailey’s, Boswandeling, Sheridan’s, Tia Maria, Cointreau, Amaretto, Grand Manier.
(In overleg worden ook Whisky’s en Cognacs geschonken tegen een meerprijs.)

Consumptiemunten:
In overleg kunt u gebruik maken van onze consumptiemunten.
Hierbij bepaald u zelf hoeveel munten per persoon gegeven worden.
Hiervoor zal samen met u een drankenpakket met bijbehorende prijs worden samengesteld.
De overige consumpties (na gebruik munten) zijn daarna voor ieders eigen rekening.

ALL IN arrangementen:

U kunt ook kiezen voor een vaste ALL IN prijs (afkoop drank) voor de genuttigde consumpties van uw gasten.
Hierbij kunt u kiezen voor alleen binnenlandse drankensoorten of voor binnen- en buitenlandse drankensoorten (excl. cognac en whisky)
Deze arrangementen bij gezelschappen vanaf 50 personen.

Dranken arrangement 3 (ALL IN binnenlands):
Gedurende 4 uur onbeperkte keuze uit onderstaande binnenlandse drankensoorten:
Frisdranken, Sappen, Tapbier, Radler, Bier 0%, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Bessenjenever, Passoa, Safari, Malibu, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee, Melk.

Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.

Dranken arrangement 4 (ALL IN binnen- en buitenlands):
Gedurende 4 uur onbeperkte keuze uit onderstaande dranksoorten:
Frisdranken, Sappen, Tapbier, Maltbier, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Bessenjenever, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee, Melk.
Witbier, Radler, Palmbier, Jägermeister, Advocaat.
Passoa, Safari, Malibu, Boswandeling, Apfelkorn.
Bacardi, Bacardi Lemon, Dry Gin, Kahlua, Bailey’s, Sheridan’s, Tia Maria, Cointreau, Amaretto, Grand Manier.
(In overleg worden ook Whisky’s en Cognacs geschonken tegen een meerprijs.)

Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.

Receptiedranken arrangement 5:
Gedurende 2 uur onbeperkt keuze uit onderstaande dranksoorten:
Frisdranken, Sappen, Tapbier, Radler, Bier 0%, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee.

Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.

OPTIE:
Eventuele uitbreiding mogelijk met andere drankensoorten welke worden berekend op basis van gebruik tegen onze algemene consumptieprijzen.