Lekker uit eten met ’t hele gezin

Te gast bij Landal GreenParks Coldenhove en wilt u heerlijk uit eten? Kies dan voor kwaliteit en kom naar ons sfeervolle Restaurant en Partycentrum De Heideroos! U vindt ons restaurant nabij Landal GreenParks Coldenhove op nog geen 2 km afstand van het park. Sfeervol & smaakvol genieten start bij ons…

Gastvrij genieten van kwaliteit

Ons restaurant nabij Landal GreenParks Coldenhove staat bekend om zijn diversiteit en brede aanbod voor iedereen. Van volwassenen tot kinderen en van smaken die verschillen; we hebben voor allen wat lekkers op het menu staan. Kom gauw genieten van onze heerlijke gerechten en ontdek wat ons restaurant u te bieden heeft.

  • Ieder half jaar een andere kaart
  • Gastvrije en ongedwongen sfeer
  • Een heerlijk terras om van de zon te genieten
  • Zeer kindvriendelijke omgeving met een eigen speelkamer
  • Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop
  • Bij ons kunt u ook terecht voor een feestje, vergadering, bedrijfsuitje of ander groepsarrangement

U kunt hier reserveren of tijdens openingstijden bellen naar 0313-651 253 om een reservering te maken.

Reserveer nu

Onze keuken naar úw smaak

Onze chefkoks staan te popelen om u te verrassen met diverse heerlijke gerechten. Wist u dat onze à la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlands en Franse keuken? Dit betekent dat iedereen smaakvol slaagt, van jong tot oud.

Houdt u van de wisselingen van de seizoenen? Dat is mooi, want onze kaart vullen we elk seizoen verrassend aan met heerlijkheden zoals asperges, mosselen en wildspecialiteiten. Ontdek ook onze actie waarbij u op woensdag, donderdag en vrijdag onbeperkt kunt dineren voor slechts €15,-. Goede redenen om zeker een paar keer per jaar bij ons langs te komen!

Ontdek ook onze heerlijk acties, waaronder ons 3 gangen menu v.a. € 32,50 (Bekijk hier onze menukaart).

previous arrow
next arrow
Slider

Dieetwensen of allergieën?

Laat ons dat gerust weten. Onze koks weten er wel raad mee en bieden u een aantrekkelijk alternatief. Speciaal voor coeliakie patiënten presenteren wij altijd een aparte glutenvrije kaart. Zo is er voor iedereen een restaurant bij Landal GreenParks Coldenhove om lekker uit eten te kunnen!

Lekker kanen met de kids

Neem gerust uw kleintjes mee. We staan in Eerbeek en wijde omgeving bekend als zeer kindvriendelijk restaurant. Uw kids kiezen altijd uit speciale kindergerechten. Ook mag u hen lekker los laten gaan in de aparte kinderspeelruimte. Tijdens uw avondje uit vermaken zij zich hier met duizend-en-één dingen en kunnen mamma en pappa lekker bijpraten. Zo maken wij uit eten gaan leuk voor ’t hele gezin!

Reserveren is te adviseren

’t Is goed en gezellig in De Heideroos, dus ook druk. Daarom is reserveren te adviseren! Graag maken wij het u gemakkelijk: u kunt via het reserveringsformulier direct reserveren. Ook kunt u vanzelfsprekend telefonisch uw reservering plaatsen voor de lunch of het diner. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0313-651253.

Reserveer nu

Routebeschrijving

Ons sfeervolle restaurant bereikt u door bij de stoplichten rechtsaf te slaan en deze weg circa 1 km te volgen. Vervolgens gaat u rechtdoor over de rotonde en ziet u na 150 meter aan de rechterkant “De Heideroos“ gevestigd aan de Harderwijkerweg 28.

Impressies