Familiedag in Gelderland voor jong en oud

Een familiedag in Gelderland bij Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos wordt zonder twijfel een dag om nooit meer te vergeten. Ons gastvrije personeel heet u graag van harte welkom. En dat voor ieder budget. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Of u nou een groot feest geeft of een intiem feest met 10 gasten. Dat is bij ons van De Heideroos geen probleem. Samen maken we er een geslaagde familiiedag van.

Neem nu contact op

Onvergetelijke familiedag te Gelderland

 • Centraal gelegen in Gelderland
 • Talloze arrangementen voor alle leeftijden
 • Familiefeest voor ieder budget

Klinkt een familiedag bij ons u als muziek in de oren? Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats meteen een reservering.

Talloze arrangementen voor jong en oud

Voor uw familiedag in Gelderland heeft u de keuze uit allerlei arrangementen voor jong en oud. Zowel actief, als interactief. Van handboogschieten tot aan oud Hollandse Spelen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor workshops om creatief bezig te zijn.

Plezier en gezelligheid staan tijdens deze dag te allen tijde centraal. Het is immers uw familiedag.

Familiedag Gelderland

Van een roofvogel clinic tot klootschieten

De arrangementen die wij aanbieden bieden voor ieder wat wils. Van een roofvogel clinic tot een ritje in de paardentram. Niets is ons te gek. U kunt voor jullie familiedag in Gelderland een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

 • Roofvogel clinic
 • Oud Hollandse spelen
 • Handboogschieten
 • Klootschieten
 • Bugxter Buggy Toertocht
 • Actie spelen
 • Estafette spelen
 • Een ritje in de paardentram
previous arrow
next arrow
Slider

Gezellige afsluiting van de dag

Een gezellige familiedag vraagt natuurlijk om een net zo gezellige afsluiting. Daarom kunt u na afloop van de dag ook nog heerlijk genieten. Na afloop van uw activiteit, workshop of clinic geniet u van een diner, buffet, High Tea of uitgebreide BBQ. Ons restaurant verzorgt de catering.

Neem nu contact op

Uw wens staat voorop

Uw wens staat voorop. Daarom nemen we altijd de tijd voor goed overleg. De dag valt of staat met een goede voorbereiding en begeleiding. Doordat wij ons al vele jaren bezighouden met het organiseren van familiefeesten weten wij precies hoe wij de perfecte familiedag voor uw familie verzorgen.

Het resultaat? Een fijn gesprek, een goede kop koffie én een vrijblijvende offerte op maat!

Uw familiedag in Gelderland wordt er één om nooit meer te vergeten

Vraag een offerte aan voor een familiedag in Gelderland

Voor een onvergetelijke familiedag in Gelderland bent u bij ons op de juiste plek aanbeland. Door de vele arrangementen en workshops die we aanbieden wordt het een groot succes. Neem contact met ons op voor meer informatie of om meteen een reservering te maken voor de familiedag.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of de brochure downloaden. Misschien tot snel op de familiedag!

Neem nu contact op

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.