Kerstcatering

Bent u van plan de Kerstdagen in huiselijke kring te vieren?
Ook dan kan De Heideroos u helpen.

Wij verzorgen alles van salades tot uitgebreide koud/warme buffetten.
De buffetten verzorgen wij al vanaf 10 personen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Wij verzorgen ook catering op maat.

LET OP:

  • Op dinsdag 24 december zijn wij gesloten en verzorgen dan geen catering.
  • Door de drukte met de Kerstdagen bezorgen wij alleen catering in Eerbeek, Brummen, Dieren, Hall, Laag Soeren en Loenen.
    Het is wel mogelijk dat u zelf alles op komt halen bij ons, als u verder weg woont dan de hierboven genoemde plaatsen.
IMG_1574
Catering buffetten

Lunchbuffet Kerst 2019

Buffet bestaande uit:

Wit brood, meergranen oerbrood, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Parmaham, gerookte kipfilet, boerenbeenham en ger. ribeye)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Warme beenham met apart een romige koude honingmosterdsaus
Boeren omelet met ui, champignon, aardappel, paprika en tuinkruiden
Rundvleessalade met gevulde eieren
Zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes
Galia meloen
Jam, hagelslag en roomboter

Dit buffet wordt verzorgd á € 18,50 per persoon (minimaal 10 personen)

Catering kerstbuffet A

Prijs per persoon € 28,50 vanaf 10 personen
(incl. borden, bestek en gratis afwasservice)

Koude gerechten:
Rundvleessalade gegarneerd met Parmaham, boerenbeenham, gerookte kipfilet en gevulde eieren
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gerookte forelfilet, gekruide makreel en roze garnalen in knoflooksaus
Frisse rauwkostsalade aangemaakt met dressing
Tomaat/komkommer salade aangemaakt met basilicumdressing
Oerbrood mais en meergranen (gesneden)
Kruidenboter en tomatenheks’nkaas

Garnituren:
Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes
Dagverse groente
Warme stoofperen zonder klokhuis

Warme gerechten:
Kies 2 soorten uit onderstaande gerechten:

Champignons in romige knoflooksaus gegratineerd met kaas (Veg).
Vegetarische quiche met bospaddenstoelen en najaarsgroenten en gegratineerd met kaas (Veg).
Varkenshaasmedaillons met een saus van beukenzwammetjes.
Pork Roast (langzaam gegaard) met een romige Stroganoffsaus.
Gemarineerde kipstukjes met ui en paprika en een zachte kerriesaus.
Maïskipfilet omwikkeld met katenspek met rode wijnpepersaus.
Kalfssukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus.
Runderstoofschotel met o.a. ui, paprika en bospaddenstoelen.
Wildstoofschotel van Hert met een garnituur van winterse groenten.
Gepocheerde zalmfilet met een zachte citroengrassaus.
Visstoofschotel van witvissoorten in een witte wijnkruidensaus.

Catering kerstbuffet B “de Luxe”

Prijs per persoon € 33,50 vanaf 10 personen
(incl. borden, bestek en gratis afwasservice)

Koude gerechten:

Rundvleessalade gegarneerd met Parmaham, boerenbeenham, gerookte kipfilet en gevulde eieren
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gerookte forelfilet, gekruide makreel, roze garnalen in knoflooksaus
Gerookte runder ribeye (rosé) met truffelmayonaise, uitgebakken baconreepjes en een pittenmix. Daarbij stukjes meloen
Cocktailsalade van gegrilde kipstukjes met appel, bleekselderij, bieslook, zongedroogde tomaat en kerriemayonaise
Hertenpastrami en gerookte wildzwijncoppa met Cranberrycompote
Frisse rauwkostsalade aangemaakt met dressing
Tomaat/komkommer salade met basilicumdressing
Oerbrood mais en meergranen (gesneden)
Kruidenboter en tomatenheks’nkaas

Garnituren:
Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes
Dagverse groente
Warme stoofperen zonder klokhuis

Warme gerechten:
Kies 3 soorten uit onderstaande gerechten:

Champignons in romige knoflooksaus gegratineerd met kaas (Veg)
Vegetarische quiche met paddenstoelen, groenten en oude kaas
Varkenshaasmedaillons met een saus van beukenzwammetjes
Pork Roast (langzaam gegaard) met een romige Stroganoffsaus
Gemarineerde kipstukjes met ui en paprika en een zachte kerriesaus
Maïskipfilet omwikkeld met katenspek met rode wijnpepersaus
Kalfssukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus
Runderstoofschotel met o.a. ui, paprika en bospaddenstoelen
Wildstoofschotel van Hert met een garnituur van winterse groenten
Gepocheerde zalmfilet met een zachte citroengrassaus
Visstoofschotel van witvissoorten in een witte wijnkruidensaus

Kerst dessertbuffet 2019

Tiramisu bavarois
Sinaasappel bavarois
Bruine chocolademousse
Verse slagroom
Chocoladesaus
Verse fruitsalade

 Dit buffet wordt verzorgd á € 6,00 per persoon (minimaal 10 personen)

Catering salades

Catering Salades
(Minimaal 4 personen per salade)

Rundvleessalade € 10,25 p.p.
Gegarneerd met boerenbeenham, gerookte kipfilet en ei

Rundvleessalade de Luxe € 11,50 p.p.
Gegarneerd met boerenbeenham, gerookte kipfilet, Parmaham, gerookte runder ribeye, gevuld ei en Galiameloen

Zalmsalade € 13,25 p.p.
Gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet en ei

Zalmsalade de Luxe € 14,50 p.p.
Gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gekruide makreel, gerookte forelfilet, Noorse garnalen en gevuld ei

Aardappelsalade € 10,25 p.p.
Gegarneerd met zongedroogde tomaatjes, bosuitjes en verse vruchten

Hamplateau (voor ca. 4-6 pers.) € 19,50
Parmaham, hertenpastrami, gerookte kipfilet, gerookte runder ribeye en met Galiameloen

Visplateau (voor ca. 4-6 pers.) € 22,50
Huisgerookte Schotse zalmfilet, gerookte heilbot, gerookte forel, gekruide makreel en Noorse garnalen in knoflooksaus

Uitbreidingen:

Schaal Parmaham (voor ca. 4-6 pers.) € 14,50 per schaal
met salade van meloen

Schaal Kalfscarpaccio (voor ca. 4-6 pers.) € 12,50 per schaal
met mix van pitten, Parmezaanse kaas en kruidendressing

Alle salades worden geleverd in een luxe vensterdoos

Brood en boter/tapenade

Stokbrood wit €  3,00 p.st.
Oerbrood maïs of meergranen €  6,00 p.st.
Kruidenboter 100 gram €  2,50 p.st.
Tomatenheks'nkaas 150 gram €  2,50 p.st.