Kerstcatering

Bent u van plan de Kerstdagen in huiselijke kring te vieren?
Ook dan kan De Heideroos u helpen.

Wij verzorgen alles van salades en maaltijden tot uitgebreide koud/warme buffetten.
De buffetten verzorgen wij al vanaf 10 personen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Wij verzorgen ook catering op maat.

LET OP: Door de drukte met de Kerstdagen bezorgen wij alleen catering in Eerbeek, Brummen, Dieren, Hall, Laag Soeren en Loenen.
Het is wel mogelijk dat u zelf alles op komt halen bij ons, als u verder weg woont dan de hierboven genoemde plaatsen.

IMG_1574
Catering buffetten

Lunchbuffet Kerst 2018

Buffet bestaande uit:
Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Parmaham, gerookte kipfilet, boerenbeenham en hertenham)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Warme beenham met apart honingmosterdsaus
Boeren omelet met ui, champignon, aardappel, paprika en tuinkruiden
Rundvleessalade met gevulde eieren
Zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes
Jam, hagelslag en roomboter
Verse fruitsalade

Dit buffet wordt verzorgd á € 17,50 per persoon (minimaal 10 personen)

Catering kerstbuffet A

Prijs per persoon € 27,50 vanaf 10 personen
(incl. borden, bestek en gratis afwasservice)

Koude gerechten:
Rundvleessalade gegarneerd met Parmaham, boerenbeenham, gerookte kipfilet en gevulde eieren.
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gerookte forelfilet, gekruide makreel en roze garnalen in knoflooksaus.
Frisse rauwkostsalade aangemaakt met dressing.
Oerbrood mais en meergranen (gesneden).
Tomatensalsa, kruidenboter en Heks’nkaas.

Garnituren:
Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes.
Dagverse groente.
Warme stoofperen zonder klokhuis.

Warme gerechten:
Kies 2 soorten uit onderstaande gerechten:

~ Champignons in romige knoflooksaus gegratineerd met kaas (Vega).
~ Vegetarische quiche met bospaddenstoelen en najaarsgroenten en gegratineerd met kaas (Vega).
~ Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus.
~ Gemarineerde kipstukjes met een Yakitorisaus.
~ Gepocheerde maïskipfilet omwikkeld met katenspek met Madeirasaus.
~ Kalfssukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus.
~ Runderstoofschotel met o.a. ui, paprika en bospaddenstoelen.
~ Wildstoofschotel van Hert met een garnituur van winterse groenten.
~ Gepocheerde zalmfilet met een tuinkruidensaus.
~ Visstoofschotel (zalm, tonijn, witvis) in een Hollandaisesaus.

Catering kerstbuffet B “de Luxe”

Prijs per persoon € 32,50 vanaf 10 personen
(incl. borden, bestek en gratis afwasservice)

Koude gerechten:
Rundvleessalade gegarneerd met Parmaham, boerenbeenham, gerookte kipfilet en gevulde eieren.
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gerookte forelfilet, gekruide makreel, roze garnalen in knoflooksaus.
Eerbeekse Coppaham met Galiameloen.
Dun gesneden kalfsvlees, rosé gebraden met uitgebakken pancettaspek en kruidendressing.
Hertenham en gerookte wildzwijnshaas met Cranberrycompote.
Frisse rauwkostsalade aangemaakt met dressing.
Oerbrood mais en meergranen (gesneden).
Tomatensalsa, kruidenboter en Heks’nkaas.

Garnituren:
Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes.
Dagverse groente.
Warme stoofperen zonder klokhuis.

Warme gerechten:
Kies 3 soorten uit onderstaande gerechten:

~ Champignons in romige knoflooksaus gegratineerd met kaas (Vega).
~ Vegetarische quiche met bospaddenstoelen en najaarsgroenten en gegratineerd met kaas (Vega).
~ Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus.
~ Gemarineerde kipstukjes met een Yakitorisaus.
~ Gepocheerde maïskipfilet omwikkeld met katenspek met Madeirasaus.
~ Kalfssukade, langzaam gegaard in zijn eigen jus.
~ Runderstoofschotel met o.a. ui, paprika en bospaddenstoelen.
~ Wildstoofschotel van Hert met een garnituur van winterse groenten.
~ Gepocheerde zalmfilet met een tuinkruidensaus.
~ Visstoofschotel (zalm, tonijn, witvis) in een Hollandaisesaus.

Kerst dessertbuffet 2018

Bavarois van bosvruchten
Bavarois van sinaasappel
Bruine chocolademousse
Verse slagroom
Verse fruitsalade

 Dit buffet wordt verzorgd á € 5,25 per persoon (minimaal 10 personen)

Catering salades en maaltijden

Catering Salades
(Minimaal 4 personen per salade)

Rundvleessalade € 8,95 p.p.
Gegarneerd met boerenbeenham, gerookte kipfilet en ei

Rundvleessalade de Luxe € 10,95 p.p.
Gegarneerd met boerenbeenham, gerookte kipfilet, Parmaham, Eerbeekse Coppaham, gevuld ei en Galiameloen

Zalmsalade € 10,95 p.p.
Gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet en ei

Zalmsalade de Luxe € 13,95 p.p.
Gegarneerd met huisgerookte Noorse zalmfilet, gekruide makreel, gerookte forelfilet, Noorse garnalen en gevuld ei

Aardappelsalade € 8,95 p.p.
Gegarneerd met zongedroogde tomaatjes, bosuitjes en verse vruchten

Hamplateau (voor ca. 4 pers.) € 17,50
Parmaham, hertenham, gerookte kipfilet, Eerbeekse Coppaham en met Galiameloen

Visplateau (voor ca. 4 pers.) € 19,50
Huisgerookte Noorse zalmfilet, gerookte heilbot, gerookte forel, rivierkreeftjes, gekruide makreel en Noorse garnalen in knoflooksaus

Uitbreidingen:

Schaal Parmaham € 12,50 per schaal
met salade van meloen

Schaal Kalfscarpaccio € 9,50 per schaal
met mix van pitten, Parmezaanse kaas en kruidendressing

Alle salades worden geleverd in een luxe vensterdoos

Brood en boter/tapenade

Stokbrood wit €  2,75 p.st.
Oerbrood maïs of meergranen €  6,00 p.st.
Kruidenboter 100 gram €  2,50 p.st.
Tomatentapenade 100 gram €  3,00 p.st.

Maaltijden

Kipsaté 350 gr. (inclusief saus) €   8,50
Runderstoofschotel 350 gr. (inclusief saus) €   9,50
Visstoofschotel (zalm, tonijn, witvis) in Hollandaisesaus 350 gr. €   9,50
Kalfssukade 350 gr. (inclusief jussaus) € 10,50
Wildstoofschotel (Hert) 350 gr. (inclusief saus) € 11,50
Licht pittige curry van bofkip van “De Vegetarische Slager” met groenten (VEGA) €   8,50
Aardappelpuree 150 gr. € 2,00
Stoofpeer zonder klokhuis 2x ½ p.p. € 0,85
Italiaanse tomatensoep 1 liter € 8,50