Culinair

Hieronder vindt u onze uitgebreide culinaire mogelijkheden voor groepen.

Elke partij is maatwerk en iedereen wil zijn partij/feest op zijn eigen manier vorm geven.

Bij De Heideroos staat dit idee centraal.
Wij gaan dan ook het liefst met u aan tafel zitten om alles te bespreken.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Glutenvrij dineren en andere dieetwensen
Speciale gasten met speciale wensen

De vraag om in te spelen op dieetwensen wordt steeds groter. Met name de vraag naar glutenvrije gerechten neemt sterk toe.
Om daarop in te spelen bieden wij u diverse mogelijkheden zodat gasten met een glutenvrij dieet of andere diëten gewoon deel kunnen nemen aan onze buffetten.
Zo kunnen wij de gerechten bijvoorbeeld op het buffet plaatsen met een kaartje erbij, waarop staat aangegeven of een specifiek gerecht geschikt is voor bepaalde personen. Of indien gewenst, wordt er persoonlijk met de gast overlegd wat een goede keuze voor hem/haar zal zijn.
Houd wel rekening met het volgende:
Per persoon is het verschillend waar men wel en niet allergisch op reageert.
Zo kan de één bepaalde producten wel verdragen en de ander wordt er ziek van.
Wij raden u dan ook aan om dit goed met ons te overleggen.
Als u of uw gast het op prijs stelt, is het ook altijd mogelijk om persoonlijk met één van onze koks te bespreken wat wel of niet kan. Wij denken hier graag aan mee.
En wij weten precies waar we op moeten letten.
Een speciaal dieet moet u er niet van weerhouden om lekker uit eten te gaan.
Patisserie

Zoete koffie broodjes:
Assorti: kaneelrol, frambozen, vanille crème, pecannoten ahorn, appelraster

Slagroomsoesjes mini (2 p.p.)

High Tea mix 4 soorten (2 p.p.)

Kleine banketbakkers gebakjes assortiment

Lepelgebak (uit de hand te eten met lepeltje)
Diverse smaken met o.a. aardbeien, chipolata, chocolade, bitterkoekjes.
Klein, Middel of Groot

Veluws Appelgebak (ambachtelijk) met slagroom

Huisgemaakte Bosvruchtentaart met slagroom

Gesorteerd banketbakkers gebak

Bruidstaart naar keuze (chipolata of slagroomtaart) met beeldje

Welkomst- of Felicitatiedrankje
Een feestelijke ontvangst met een glas Stassen Appel-Litchi cider (een frisse zoete rosé cider) en/of een alcoholvrije cider.

Plak boerencake 

Plak gesorteerde cake (naturel, bitterkoekjes, aardbeien, chocolade)

Roomboter koekjes diverse soorten (1½ p.p.)

Assortiment bonbons (1½ p.p.)

Bittergarnituren

Koud:

Standaard koude bittergarnituur mix:
- Jong belegen kaas
- Haring op roggebrood
- Boerenleverworst
- Rookvlees met ei
- Grillworst
- Mortadella met augurk

Luxe koude bittergarnituur mix:
- Gevulde eieren
- Wrap met Parmaham en pesto
- Tunnbrood met gerookte zalmfilet en heks’nkaas
- Toast met gerookte kip en salsa
- Oude kaas (Reypenaer) met Amsterdams uitje
- Toast met filet Americain en rode ui

Gevulde eieren

Wraps van tunnbrood:
- Kalfscarpaccio met Parmezaanse kaas en nootjes
- Parmaham met tomaten tapenade
- Huisgerookte zalmfilet met heks’nkaas
- Gerookte kipfilet met groene pesto
- Filet Americain met rode ui en kappertjes

Luxe stokbroodhapjes (plakjes stokbrood belegd) mix:
- Parmaham en zongedroogd tomaatje
- Huisgerookte zalmfilet met heks’nkaas
- Romige brie met honing en walnoot
- Gerookte kipfilet met tomatensalsa
- Gerookte forelfilet met citroenmayonaise
- Filet Americain met rode ui

Warm:

Warme bittergarnituur mix:
Bourgondische bitterballen, vlammetjes, balletjes gehakt, nasihapjes, bamihapjes, frikadel, kipnuggets en kaashapjes met sausjes

Bourgondische bitterballen met mosterd

Vlammetjes met chilisaus

Butterfly garnalen met chilisaus

Gehaktballetjes (ambachtelijk, 30 gram) met sausjes

Mini bladerdeeghapjes (kip-kerrie, ham-kaas, saucijs)

Mini Oosterse gemarineerde kipspiesjes met Japanse Yakitorisaus (25 gram)

Stukje stokbrood met Pulled Pork aangemaakt met teriyakisaus

Broodjes/sandwiches

Belegde broodjes Standaard (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella (eventueel ook krentenbollen)

Belegde broodjes Luxe (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes gegarneerd met sla, komkommer en tomaat (eventueel ook krentenbollen)

(* = Gesorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet) tegen meerprijs)

Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraîche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicum dressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Hartige broodjes (warm):
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje

Saucijzenbroodje (vers van de bakker)

Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise

Hapjesbuffetten

Hapjes buffet Basic
(GEEN maaltijd)

Koud:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Gevulde eitjes
Hamrolletjes met augurk
Gemarineerde olijven

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranen Oerbrood (gesneden)
Tuinkruidenboter en heks’nkaas
Kroepoek

Warm:
Gehaktballetjes in satésaus
Kipstukjes in een Teriyakisaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 11,50 p.p. (Vanaf 30 personen. Bij minder personen prijs op aanvraag)

Uitbreiding (tegen meerprijs):
Nasi met groenten (vega) á € 1,25
Italiaanse tomatensoep (vega) á € 2,50
Gemarineerde spareribs (los/enkel) á € 2,00
Scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus á € 2,50
Warme gesneden beenham met apart een koude honingmosterdsaus á € 1,50
Gebakken kipstukjes in een romige piri-pirisaus á € 1,50
Gebraden kipdrumsticks met kerrie gemarineerd á € 1,50
Warme champignons in roomsaus á € 1,50
Romige brie á € 1,00
Hollandse kaasplank met brie, Old Amsterdam, geitenkaas á € 2,00

 

Hapjes buffet A
(GEEN maaltijd)

Koud:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Gevulde eitjes
Hamrolletjes met augurk
Parmaham met meloen
Gemarineerde olijven
Assortiment gesneden stengels van wortel, paprika en komkommer

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tapenade en heks‘nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood en wit stokbrood (gesneden)
Kroepoek

Warm:
Kipstukjes in satésaus
Gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 14,00 p.p. (Vanaf 30 personen. Bij minder personen prijs op aanvraag)

Uitbreiding (tegen meerprijs):
Nasi met groenten (vega) á € 1,25
Italiaanse tomatensoep (vega) á € 2,50
Gemarineerde spareribs (los/enkel) á € 2,00
Scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus á € 2,50
Warme gesneden beenham met apart een koude honingmosterdsaus á € 1,50
Gebakken kipstukjes in een romige piri-pirisaus á € 1,50
Gebraden kipdrumsticks met kerrie gemarineerd á € 1,50
Warme champignons in roomsaus á € 1,50
Rauwkostsalade met dressing á € 0,75
Gerookte zalmfilet met apart een dillesaus á € 1,50
Romige brie á € 1,00
Hollandse kaasplank met brie, Old Amsterdam, geitenkaas á € 2,00

 

Hapjes buffet B
(GEEN maaltijd)

Koud:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Wrap gevuld met zalmfilet en kruidenroomkaas
Wrap gevuld met gerookte kipfilet en groene pesto
Gevulde eitjes
Gemarineerde olijven
Assortiment gesneden stengels van wortel, paprika en komkommer

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tapenade en heks‘nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood en wit stokbrood (gesneden)
Kroepoek

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie en Geitenkaas met walnoten en appelstroop

Warm:
Gehaktballetjes in satésaus
Kipstukjes in een romige piri-pirisaus
Warme champignons in roomsaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 18,50 p.p. (Vanaf 30 personen. Bij minder personen prijs op aanvraag)

Uitbreiding (tegen meerprijs):
Nasi met groenten (vega) á € 1,25
Italiaanse tomatensoep (vega) á € 2,50
Gemarineerde spareribs (los/enkel) á € 2,00
Scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus á € 2,50
Warme gesneden beenham met apart een koude honingmosterdsaus á € 1,50
Gebraden kipdrumsticks met kerrie gemarineerd á € 1,50
Rauwkostsalade met dressing á € 0,75
Gerookte zalmfilet met apart een dillesaus á € 1,50

 

Hapjes buffet Fingerfood
(GEEN maaltijd)

Koude gerechten:
Stukjes stokbroodje:
- met brie en honing
- met forelfilet en citroenmayonaise
- met Parmaham en zongedroogd tomaatje

Wrap gevuld met kalfscarpaccio en Parmezaanse kaas
Wrap gevuld met zalmfilet en kruidenroomkaas
Rundvleessalade basic
Zalmsalade basic
Gerookte kipfilet ingerold met filet Americain
Meloen ingerold met Parmaham
Gevulde eieren
Gemarineerde olijven
Oude kaas blokjes met appelstroop
Assortiment gesneden stengels van wortel, paprika en komkommer

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tapenade en heks‘nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood en wit stokbrood (gesneden)

Warme gerechten:
Gehaktballetjes in licht pikante tomatensaus
Kipsaté stokjes in satésaus
Butterfly garnalen met apart chilisaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 20,50 p.p. (Vanaf 30 personen. Bij minder personen prijs op aanvraag)

Uitbreiding (tegen meerprijs):
Gemarineerde spareribs (los/enkel) á € 2,00
Warme gesneden beenham met apart een koude honingmosterdsaus á € 1,50
Warme champignons in roomsaus á € 1,50
Gebraden kipdrumsticks met kerrie gemarineerd á € 1,50
Shoarmareepjes met sausjes á € 1,50
Kibbeling met saus á € 2,00

 

Hapjes buffet De Luxe
(GEEN maaltijd)

Koud:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Wrap gevuld met zalmfilet en kruidenroomkaas
Wrap gevuld met gerookte kipfilet en groene pesto
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Gevulde eitjes
Hamrolletjes met augurk
Parmaham met meloen
Gemarineerde olijven
Assortiment gesneden stengels van wortel, paprika en komkommer

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie en Geitenkaas met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Maïs en meergranen Oerbrood en wit stokbrood (gesneden)
Tuinkruidenboter, tapenade en heks’nkaas
Kroepoek

Warm:
Varkenshaassaté (losse stukjes)
Gebakken kipstukjes in een romige piri-pirisaus
Gebakken scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 23,50 p.p. (Vanaf 30 personen. Bij minder personen prijs op aanvraag)

Uitbreiding (tegen meerprijs):
Nasi met groenten (vega) á € 1,25
Italiaanse tomatensoep á € 2,50
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus á € 1,50
Gemarineerde spareribs (los/enkel) á € 2,00
Shoarmareepjes met sausjes á € 1,50
Warme gesneden beenham met apart een koude honingmosterdsaus á € 1,50
Warme champignons in roomsaus á € 1,50
Gebraden kipdrumsticks met kerrie gemarineerd á € 1,50
Gerookte zalmfilet met apart een dillesaus á € 2,00
Mini kalfscarpaccio met dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas á € 1,50

Lunchbuffetten

Broodjes lunch met soep

Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)

2 ruim belegde zachte broodjes (wit/bruin) met vleeswaren en kaas (boerenachterham, runderrookvlees, gerookte kipfilet, Mortadella en JB kaas)

Vers handfruit

Deze lunch wordt verzorgd á € 12,50 per persoon (vanaf 15 personen)

Lunchbuffet Standaard

Groentesoep met vermicelli en runderballetjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)

Wit en bruinbrood, mini broodjes, stokbrood en krentenbrood
4 soorten vleeswaren (Achterham, runderrookvlees, ger. kipfilet en Mortadella).
Jong belegen kaas en oude kaas

Kwekkeboomkroket

Jam, hagelslag en boter

Vers handfruit

Dit buffet wordt verzorgd á € 15,50 per persoon (vanaf 15 personen)

Lunchbuffet De Luxe

Groentesoep met vermicelli en runderballetjes EN Italiaanse tomatensoep (Veg.)

Wit en bruinbrood, maïs oerbrood, meergranen oerbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Kruidenboter en Heks ‘nkaas
Luxe vleeswaren (Parmaham, ger. kipfilet, boerenbeenham en runderrookvlees)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas.

Warme beenham met apart honingmosterdsaus
Vleesragout pasteitje

Rundvleessalade basic
Zalmsalade basic
Kartoffelsalade basic

Jam, hagelslag, honing en boter

Vers fruitsalade

Dit buffet wordt verzorgd á € 22,25 per persoon (vanaf 25 personen)

High Tea

Rond 1840 kreeg Anna, de 7e Hertogin van Bedfort uit Engeland, op een middag tegen 16 uur honger. Ze kon niet langer wachten tot het diner.
Er werd een lichte maaltijd voor haar gemaakt met thee als drank. Dit is uitgegroeid tot de High Tea van nu.

Hieronder vindt u onze samenstelling van het High Tea buffet.

Diverse soorten thee (onbeperkt)
Koffie (onbeperkt)
Diverse bonbons
Truffels
Vruchtenblokjes
Roomboterkoekjes
Banketbakkerszoutjes
Roombotercake
Brownie’s
Verschillende soorten petit fours
Scones met jam
Marmelades
Mini saucijzenbroodjes
Sandwiches met zalm en gerookte kip

Deze High Tea wordt geserveerd á € 21,50 (vanaf 15 personen). Voor kleinere gezelschappen berekenen wij een kleine toeslag.

U kunt er ook voor kiezen dat wij dit buffet in 2 delen serveren. Als 1e het zoete gedeelte bij binnenkomst van u en uw gasten.
Als iedereen de thee op heeft gaan we verder met de borrel waarbij wij dan een hartig buffet zullen serveren.

Uitbreiding:
U kunt ons High Tea buffet ook uitbreiden met de onderstaande gerechten.

Muffin
Abrikozenvlaai
Mini croissant
Petit croulines (bladerdeeghapjes)
Hartige taart
Apfelstrudel
Profiterol
Mini broodjes
Hartige soesjes (vis en vlees )
Groenten quiche

Saturday & Sunday Lunch

Op zaterdag en zondag ontvangen wij u graag tussen 12 en 14 uur bij De Heideroos om van de volgende lunch gebruik te maken.
Als u heerlijk met vrienden of familie iets te vieren heeft of gewoon lekker uitgebreid in ons sfeervolle restaurant wilt lunchen, is dit het geschikte idee voor u.
Wij kunnen met de meeste dieetwensen rekening houden, als u dat aan ons laat weten.

Vooraf:
Romige Italiaanse tomatensoep (Vega)
Of
Dungesneden Parmaham met Galiameloen
Of
Champignons Dordogne, champignons gefrituurd in bierbeslag, met een zachte knoflooksaus (Vega)
Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en heks’nkaas.

Hoofd:
Assortiment belegde mini broodjes (vis/vlees/vega)
Sandwiches met ham en kaas
Tunnbroodrolletjes met kalfscarpaccio en oude kaas
Diverse gevulde bladerdeeghapjes met kip-kerrie, ham-kaas en saucijs
Kartoffelsalade (Vega)
Butterfly garnalen met chilisaus

Afsluiting:
Na afloop een kopje koffie of thee geserveerd met een diversiteit aan zoetigheden

Prijs (excl. drankjes):
Volwassenen € 21,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 11,50 per persoon
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Koud/warme buffetten

Buffet De Imbos A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas
Wit stokbrood en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus
Mini gehaktballetjes in een licht pittige satésaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 27,50 p.p. (vanaf 30 personen)

Buffet De Imbos B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurt saus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas
Wit stokbrood en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Roze garnalen in een tuinkruiden-knoflooksaus
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 27,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Veluwe A

Voorgerecht:
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Veg.)
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Kruidenboter en tomatenheks’nkaas

Hoofdgerecht:
Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes met satésaus en garnituur van kroepoek en atjar
Visstoofschotel met zalm- en tilapiafilet begeleid door een witte wijnsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd á € 29,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Veluwe B

Voorgerecht:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas (meerprijs á € 3,50)
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Kruidenboter en tomatenheks’nkaas

Hoofdgerecht:
Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus
Gebakken scampi’s zonder huid in een warme knoflooksaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd á € 29,50 - € 33,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Warm-buffet Gelderland A

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes met satésaus en garnituur van kroepoek en atjar
Runderstoofschotel met ui, paprika, bospaddenstoelen en op smaak gemaakt met ontbijtkoek
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Frites

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd á € 26,75 p.p. (Vanaf 20 personen)

Warm-buffet Gelderland B

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus
Visstoofschotel met zalm- en tilapiafilet begeleid door een witte wijnsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Frites

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

Dit buffet wordt geserveerd á € 26,75 p.p. (Vanaf 20 personen)

Buffet Eerbeek A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei

Warme gerechten:
Langzaam gegaarde rundersukade met een runderjus
Gebakken kipstukjes met een gevulde Stroganoffsaus
Varkenshaassaté (losse stukjes)
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 32,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Eerbeek B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei
Roze garnalen in een frisse tuinkruiden-knoflooksaus
Gerookt gekruide makreelfilet geserveerd met een frisse citroensaus
Langzaam gegaarde varkensrollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid met atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes met paprika, ui en champignons
Runderstoofschotel met ui, paprika, bospaddenstoelen en op smaak gemaakt met ontbijtkoek
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 32,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Posbank A 

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui
Soepstengels en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas knoflooksaus
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertjes en ei
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 34,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Posbank B

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui
Soepstengels en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter en tomatenheks’nkaas
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus
Schotel van Hollandse haring en uitjes
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken gekruide varkenshaas met champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes met spekjes en ui in een Stroganoffsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 34,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet De Loenermark A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter, tomatenheks’nkaas en tomatentapenade
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Mini kalfscarpaccio met dressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Schotel van Hollandse haring en uitjes

Warme gerechten:
Maïskipfilet omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken scampi’s zonder huid in een warme knoflooksaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 38,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet De Loenermark B

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Tomaten-komkommersalade met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter, tomatenheks’nkaas en tomatentapenade
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude gerechten:
Vleesplateau met Parmaham, Kiprollade en Ardennerpaté met apart erbij abrikozencompote
Cocktailtjes van gerookte kipfilet met ananas en kerriemayonaise
Cocktailtjes van roze garnalen met stukjes appel en cocktailsaus
Mini kalfscarpaccio met dressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Visplateau met Hollandse haring, gekruide makreelfilet en forelfilet

Warme gerechten:
Maïskipfilet met een Italiaanse tomatensaus
Varkenshaas omwikkeld met Parmaham in een truffeljus
Langzaam gegaarde kalfssukade gelakt met zijn eigen jus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met tuinkruiden en oude kaas

Dit buffet wordt geserveerd á € 38,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Buffet Italia

Diverse salades:
Italiaanse pasta met pastrami, spekjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
Hamplank met Spinata Romana, Coppa di Parma en Parmaham geserveerd met Galiameloen
Italiaanse tonijnsalade met boontjes, rode ui, ei, tomaat en ansjovis
Gevogelte paté en ardenner paté geserveerd met abricozencompote
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter, tomatenheks’nkaas en tomatentapenade
Maïs en meergranen Oerbrood (gesneden)
Mayonaise

Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Gerookte gekruide makreelfilet begeleid door een frisse citroensaus
Mini kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas
Tomaat en Mozzarella begeleid door een groene pesto

Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons in een heldere paddenstoelensaus
Kabeljauwfilet geserveerd met een tomatensaus
Italiaans gekruide aardappeltjes uit de oven
Verse lintpasta in room met uitgebakken spekreepjes
Quiche van broccoli, spekjes en uienringen
Verse groente van het seizoen

Dit buffet wordt geserveerd á € 39,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Fingerfoodbuffet Heideroos

Koude gerechten:
Plakjes dungesneden stokbroodje:
- met brie en walnoot
- met tonijnsalade en ui, paprika, augurk
- met Parmaham en zongedroogd tomaatje

Wrap gevuld met kalfscarpaccio en Parmezaanse kaas
Wrap gevuld met gerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Wrap gevuld met gerookte kipfilet en groene pesto
Rundvleessalade gegarneerd met boerenbeenham
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen en ei
Gerookte kipfilet ingerold met filet Americain
Oude kaas (Reypenaer) blokjes met appelstroop
Gevulde eieren

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranen Oerbrood (gesneden)
Tuinkruidenboter, Tomatentapenade, Heks ‘nkaas
Gemarineerde olijven

Warme gerechten (keuze uit 3 van onderstaande gerechten):

      • Ambachtelijke gehaktballetjes in licht pikante tomatensaus
      • Kipsaté stokjes in satésaus
      • Scampi’s (gepelde) in warme knoflooksaus
      • Pulled Pork aangemaakt met teriyakisaus
      • Spare ribs gemarineerd
      • Gesneden beenham met apart honingmosterdsaus
      • Champignons in roomsaus (vega.)

Warme garnituur:
Quiche stukjes met groenten (vega.)
Nasi met groenten en omeletreepjes (vega.)

Dit buffet wordt geserveerd á € 34,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Vegetarisch Buffet

Diverse salades:
Aardappelsalade met bieslook en verse vruchten van het seizoen (Vega)
Italiaanse pastasalade met o.a. gehakt van de Vegetarische slager, boontjes, rode ui, ei, tomaat en dressing (Vega)
Komkommersalade aangemaakt met basilicumdressing (Vega)
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus (Vega)
Gemengde slasoorten met garnituur en dressing (Vega)

Begeleiding:
Tuinkruidenboter, Heks’nkaas, tomatentapenade
Wit stokbrood, Maïs- en Meergranen Oerbrood (gesneden)

Koude schotel:
Tomaat en Mozzarella begeleid door groene pesto (Vega)

Warme gerechten:
Penne pasta met bospaddenstoelen en groenten in roomsaus (Vega)
Gebakken kippenstukjes van de Vegetarische slager (Vega) met satésaus en casave-kroepoek
Huisgemaakte quiche gevuld met bospaddenstoelen en groenten gegratineerd met oude kaas
Twee soorten verse groente van het seizoen (Vega)
Nasi met vleesvervanger, groenten en omeletreepjes (Vega)

Dit buffet wordt geserveerd á € 29,25 p.p. (Vanaf 30 personen)

BBQ buffetten

Catering Barbecue 1A
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerd varkensfiletlapje, 2 Kipsaté stokjes, Hamburger, Barbecueworstje

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen

Catering Barbecue 1B
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard), 2 Varkenssaté stokjes, Spies van speklap, Barbecueworstje

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen

Catering Barbecue 2A
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Pepersteak (biefstuk), 2 Kipsaté stokjes, Berlinerworstje, Shaslick, Spareribs

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen

Catering Barbecue 2B
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard), 2 Varkenssaté stokjes, Spies van speklap, Runderhamburger, Gemarineerd varkensfiletlapje

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen

 

Bij deze samenstelling zijn inbegrepen:
gasbarbecue (excl. gas), porseleinen borden, bestek, servetten, tangen, opschepbestek en tafels met linnen voor het buffet.

BBQ schoon retour en gasfles:
De barbecue dient schoon retour te komen, anders berekenen wij hiervoor € 35,-
Voor het gasverbruik berekenen wij € 12,50 per barbecue.

Bezorgen:
Binnen een straal van 5 kilometer berekenen wij geen bezorgkosten.
Daarbuiten op aanvraag.

Service- en huurmogelijkheden van horecamaterialen:
Wij kunnen ook aanvullende materialen voor uw catering of feest verzorgen zoals:
Stoelen, tafels, statafels, barkrukken, terrasverwarming, glaswerk, partytenten, biertap met bier en koolzuur, koelkast, koffieapparaat, etc.

Vraag naar onze prijslijst hiervoor of kijk op www.heideroos.nl/nl/catering/33-materiaal

Uitbreidingsmogelijkheden BBQ op bovenstaande samenstelling:

Kinderpakket: Voorgegaarde hamburger + Frikadel
Entrecote gemarineerd
Pepersteak
Runderhamburger
Barbecueworstje
Varkensfiletlapje gemarineerd
Shaslick
Speklap spies (Griller)
Spareribs
Varkenssaté stokje
Kipsaté stokje
Kipfilet gegaard
Kipdrumstick gegaard

Gambaspies
Zalmfilet pakketje
Kabeljauw pakketje

Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Kipkerriesalade met garnituur
Zalmsalade met garnituur en gerookte Schotse zalm
Pastasalade met kip en pesto
Parmaham met Galiameloen
Huisgerookte Schotse zalmfilet met Gravelaxsaus
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met rode ui en yoghurtsaus
Gemengde slasoorten aangemaakt met dressing

Kaasplateau van diverse soorten
Verse fruitsalade (als bijgerecht)
Handfruit

Stamppotbuffetten

Stamppottenbuffet

Warme stamppotten:
Boerenkool
Hutspot
(OF Zuurkool)
Boven de 30 personen zijn 3 soorten mogelijk

Vlees:
Slagersrookworst
Speklappen
Mini gehaktballetjes (ambachtelijke)
Licht gebonden vleesjus met uitgebakken spekjes

Begeleiding:
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd

Dit buffet wordt geserveerd á € 17,50 p.p. (vanaf 30 personen)

Winters buffet

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en rundersoepballetjes
Licht gebonden bospaddenstoelensoep met fijne preiringetjes

Begeleiding:
Maïs- en meergranen Oerbrood (gesneden)
Tuinkruidenboter

Warme gerechten:
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolschotel met rulgebakken rundergehakt en stukjes appel
Wildstoofschotel van hert met ui, champignons en cranberry
Slagersrookworst
Speklapjes
Lichtgebonden vleesjus
Rodekool met appeltjes
Aardappelmousseline

Rauwkosten en zuurwaren:
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Koude stoofperenpartjes
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd

Dit buffet wordt geserveerd á € 27,50 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffetten

Dessertbuffet Traditioneel

Verse fruitsalade
Ambachtelijk vanilleroomijs
Trio sorbetijs met framboos-citroen-mango
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet Compleet

Sinaasappel bavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Longeur van witte en pure chocolade mousse
Ambachtelijk vanilleroomijs
Trio sorbetijs met framboos-citroen-mango
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet Appel en Sinaasappel

Warme apfelstrudel begeleid met een warme vanillesaus
Sinaasappelbavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Ambachtelijk vanilleroomijs
Yoghurt-Bosvruchtenijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p.  (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet Crème Brûlée

Crème brûlée (huisgemaakt)
Ambachtelijk vanilleroomijs
Hazelnotenroomijs met karamel gelei
Pistache bavarois
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet Italia

Tiramisu bavarois
Pistache bavarois
Ambachtelijk vanilleroomijs
Yoghurt-Bosvruchtenijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet IJs

Ambachtelijk vanilleroomijs
Hazelnootijs
Yoghurt-Bosvruchtenijs
Trio sorbetijs met framboos-citroen-mango
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Dessertbuffet Bavarois

Tiramisu bavarois
Pistache bavarois
Sinaasappel bavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Longeur van witte en pure chocolade mousse
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en chocoladesaus 

Dit buffet wordt geserveerd á € 7,00 p.p. (Vanaf 30 personen)

Grand dessertbuffet

3 Soorten IJs
3 Soorten Bavarois
Warme apfelstrudel
Warme vanillesaus
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, gesuikerde amandelschaafsel, chocolade krulletjes, boeren jongens, aardbeiensaus en chocoladesaus

Dit buffet wordt geserveerd á € 9,00 p.p. (Vanaf 30 personen)