Culinair
Hieronder vindt u onze uitgebreide culinaire mogelijkheden voor groepen.
Elke partij is maatwerk en iedereen wil zijn partij/feest op zijn eigen manier vorm geven.
Bij De Heideroos staat dit idee centraal.
Wij gaan dan ook het liefst met u aan tafel zitten om alles te bespreken.
Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.
Glutenvrij dineren en andere dieetwensen
Speciale gasten met speciale wensen
Zo kan de één bepaalde producten wel verdragen en de ander wordt er ziek van.
Wij raden u dan ook aan om dit goed met ons te overleggen.
Zoete koffie broodjes:
Assorti: kaneelrol, frambozen, vanille crème, pecannoten ahorn, appelraster
Slagroomsoesjes mini (2 p.p.)
High Tea mix 4 soorten (2 p.p.)
Kleine banketbakkers gebakjes assortiment
Lepelgebak (uit de hand te eten met lepeltje)
Diverse smaken met o.a. aardbeien, chipolata, chocolade, bitterkoekjes.
Klein, Middel of Groot
Veluws Appelgebak (ambachtelijk) met slagroom
Huisgemaakte Bosvruchtentaart met slagroom
Gesorteerd banketbakkers gebak
Bruidstaart naar keuze (chipolata of slagroomtaart) met beeldje
Welkomst- of Felicitatiedrankje
Een feestelijke ontvangst met een glas Stassen Appel-Litchi cider (een frisse zoete rosé cider) en/of een alcoholvrije cider.
Plak boerencake
Plak gesorteerde cake (naturel, bitterkoekjes, aardbeien, chocolade)
Roomboter koekjes diverse soorten (1½ p.p.)
Assortiment bonbons (1½ p.p.)
Koud:
Standaard koude bittergarnituur mix:
- Jong belegen kaas
- Haring op roggebrood
- Boerenleverworst
- Rookvlees met ei
- Grillworst
- Mortadella met augurk
Luxe koude bittergarnituur mix:
- Gevulde eieren
- Wrap met Parmaham en pesto
- Tunnbrood met gerookte zalmfilet en heks’nkaas
- Toast met gerookte kip en salsa
- Oude kaas (Reypenaer) met Amsterdams uitje
- Toast met filet Americain en rode ui
Gevulde eieren
Wraps van tunnbrood:
- Kalfscarpaccio met Parmezaanse kaas en nootjes
- Parmaham met tomaten tapenade
- Huisgerookte zalmfilet met heks’nkaas
- Gerookte kipfilet met groene pesto
- Filet Americain met rode ui en kappertjes
Luxe stokbroodhapjes (plakjes stokbrood belegd) mix:
- Parmaham en zongedroogd tomaatje
- Huisgerookte zalmfilet met heks’nkaas
- Romige brie met honing en walnoot
- Gerookte kipfilet met tomatensalsa
- Gerookte forelfilet met citroenmayonaise
- Filet Americain met rode ui
Warm:
Warme bittergarnituur mix:
Bourgondische bitterballen, vlammetjes, balletjes gehakt, nasihapjes, bamihapjes, frikadel, kipnuggets en kaashapjes met sausjes
Bourgondische bitterballen met mosterd
Vlammetjes met chilisaus
Butterfly garnalen met chilisaus
Gehaktballetjes (ambachtelijk, 30 gram) met sausjes
Mini bladerdeeghapjes (kip-kerrie, ham-kaas, saucijs)
Mini Oosterse gemarineerde kipspiesjes met Japanse Yakitorisaus (25 gram)
Stukje stokbrood met Pulled Pork aangemaakt met teriyakisaus
Belegde broodjes Standaard (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella (eventueel ook krentenbollen)
Belegde broodjes Luxe (zachte bolletjes wit en bruin OF stokbroodjes)*:
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes gegarneerd met sla, komkommer en tomaat (eventueel ook krentenbollen)
(* = Gesorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet) tegen meerprijs)
Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraîche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicum dressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla
Hartige broodjes (warm):
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje
Saucijzenbroodje (vers van de bakker)
Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)
Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)
Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise
Hapjes buffet A
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet B
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus
Kroepoek
Atjar
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet C
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop
Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet D
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote
Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Atjar
Kroepoek
Gemarineerde spareribs (los/enkel) tot op het bot gegaard
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet E
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen, kappertjes en ei
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus
Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes)
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus
Kroepoek
Atjar
Warme champignons in roomsaus en gegratineerd met kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet F
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Koude schotel:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop
Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruschettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar
Warme gesneden beenham met apart een honingmosterdsaus
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet Fingerfood A
(GEEN maaltijd)
Koude gerechten:
Stukjes stokbroodje:
- met brie en walnoot
- met haring en uitjes
- met Parmaham en zongedroogd tomaatje
Wrap gevuld met kalfscarpaccio en Parmezaanse kaas
Wrap gevuld met gerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Rundvleessalade gegarneerd met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen en ei
Gerookte kipfilet ingerold met filet Americain
Gevulde eieren
Oude kaas blokjes met vijgenchutney en appelstroop
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranen brood (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Gekonfijte zilveruitjes
Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in licht pikante tomatensaus
Kipsaté stokjes in satésaus
Butterfly garnalen met chilisaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet De Luxe A
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Mini kalfscarpaccio met basilicum dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door kroepoek en atjar
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus
Gebakken scampi’s (zonder schaal) in een romige knoflooksaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Hapjes buffet De Luxe B
(GEEN maaltijd)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote
Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven
Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Kiprollade met romige kerriesaus en vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Broodjes lunch met soep
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)
2 ruim belegde zachte broodjes (wit/bruin) met vleeswaren en kaas (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet, Mortadella en jong belegen kaas)
Vers handfruit
Deze lunch wordt geserveerd vanaf 15 personen
Lunchbuffet Standaard
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
(gelijktijdig geserveerd met de broodjes)
Wit en bruinbrood, mini broodjes, stokbrood en krentenbrood
4 soorten vleeswaren (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet en Mortadella).
Jong belegen kaas en oude kaas
Kwekkeboom kroket
Jam, hagelslag en boter
Vers handfruit
Deze lunch wordt geserveerd vanaf 15 personen
Lunchbuffet De Luxe
Vooraf uitgeserveerd:
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
Buffet bestaande uit:
Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Parmaham, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Warme beenham met honingmosterdsaus
Rundvleessalade basic
Zalmsalade basic
Jam, hagelslag, honing en boter
Vers fruitsalade
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 25 personen
Lunchbuffet De Heideroos
Vooraf uitgeserveerd:
Kopje Groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Vega)
Buffet bestaande uit:
Koud:
Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
Luxe vleeswaren (Spinata Romana, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
Rundvleessalade basic
Parmaham met Galiameloen
Zalmsalade basic
Diverse vissoorten (gerookte zalmfilet, roze garnaaltjes in knoflooksaus, makreelfilet)
Jam, hagelslag, honing en boter
Vers fruitsalade
Warm:
Warme beenham met honingmosterdsaus
Roerei met verse tuinkruiden
Pasteitjes met vleesragout
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 25 personen
Rond 1840 kreeg Anna, de 7e Hertogin van Bedfort uit Engeland, op een middag tegen 16 uur honger. Ze kon niet langer wachten tot het diner.
Er werd een lichte maaltijd voor haar gemaakt met thee als drank. Dit is uitgegroeid tot de High Tea van nu.
Hieronder vindt u onze samenstelling van het High Tea buffet.
Diverse soorten thee (onbeperkt)
Koffie (onbeperkt)
Diverse bonbons
Truffels
Vruchtenblokjes
Roomboterkoekjes
Banketbakkerszoutjes
Roombotercake
Brownie’s
Verschillende soorten petit fours
Scones met jam
Marmelades
Mini saucijzenbroodjes
Sandwiches met zalm en gerookte kip
Deze High Tea wordt geserveerd vanaf 15 personen. Voor kleinere gezelschappen berekenen wij een kleine toeslag.
U kunt er ook voor kiezen dat wij dit buffet in 2 delen serveren. Als 1e het zoete gedeelte bij binnenkomst van u en uw gasten.
Als iedereen de thee op heeft gaan we verder met de borrel waarbij wij dan een hartig buffet zullen serveren.
Uitbreiding:
U kunt ons High Tea buffet ook uitbreiden met de onderstaande gerechten.
Muffin
Abrikozenvlaai
Mini croissant
Petit croulines (bladerdeeghapjes)
Hartige taart
Apfelstrudel
Profiterol
Mini broodjes
Hartige soesjes (vis en vlees )
Groenten quiche
Op zaterdag en zondag ontvangen wij u graag tussen 12 en 14 uur bij De Heideroos om van de volgende lunch gebruik te maken.
Als u heerlijk met vrienden of familie iets te vieren heeft of gewoon lekker uitgebreid in ons sfeervolle restaurant wilt lunchen, is dit het geschikte idee voor u.
Wij kunnen met de meeste dieetwensen rekening houden, als u dat aan ons laat weten.
Vooraf:
Romige Italiaanse tomatensoep (Vega)
Of
Dungesneden Parmaham met Galiameloen
Of
Champignons Dordogne, champignons gefrituurd in bierbeslag, met een zachte knoflooksaus (Vega)
Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en heks’nkaas.
Hoofd:
Assortiment belegde mini broodjes (vis/vlees/vega)
Sandwiches met ham en kaas
Tunnbroodrolletjes met kalfscarpaccio en oude kaas
Diverse gevulde bladerdeeghapjes met kip-kerrie, ham-kaas en saucijs
Kartoffelsalade (Vega)
Butterfly garnalen met chilisaus
Afsluiting:
Na afloop een kopje koffie of thee geserveerd met een diversiteit aan zoetigheden
Buffet Basic A
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei
Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes met satésaus
Nasi met groenten en omelet-reepjes (Veg.)
Kroepoek
Atjar
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 15 personen
Buffet Basic B
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus
Nasi met groenten en omelet-reepjes (Vega)
Kroepoek
Atjar
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 15 personen
Buffet De Imbos A
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus
Mini gehaktballetjes van kip in een licht pittige satésaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet De Imbos B
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurt saus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Roze garnalen in een tuinkruiden-knoflooksaus
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet De Imbos C
Diverse salades:
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote
Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Gesneden kiprollade geserveerd met zoete karamel appeltjes
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Veluwe A
Voorgerecht:
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade
Hoofdgerecht:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes met satésaus en garnituur van kroepoek en atjar
Visstoofschotel met zalm- en tilapiafilet begeleid door een witte wijnsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui
Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Veluwe B
Voorgerecht:
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
OF
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen (meerprijs)
Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade
Hoofdgerecht:
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook
Gebakken kipstukjes in een romige kerriesaus met vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui
Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Veluwe C
Voorgerecht:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas (meerprijs)
Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade
Hoofdgerecht:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui
Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Eerbeek A
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei
Warme gerechten:
Langzaam gegaarde kalfssukade met een heldere bospaddenstoelenjus
Gebakken kipstukjes met een gevulde Stroganoffsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Eerbeek B
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei
Roze garnalen in een frisse tuinkruiden-knoflooksaus
Gerookt gekruide makreelfilet geserveerd met een frisse citroensaus
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote
Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid met atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes met paprika, ui en champignons
Runderstoofschotel met ui, paprika, bospaddenstoelen, en op smaak gemaakt met ontbijtkoek
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Eerbeek C
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes in een rijkelijk gevulde Stroganoffsaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Posbank A
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertjes en ei
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Posbank B
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Vega)
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus
Schotel van Hollandse haring en uitjes
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Warme gerechten:
Gebakken gekruide varkenshaas met champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes met spekjes en ui, begeleid door een heldere paddenstoelensaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet De Loenermark A
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gezouten roomboter, gekonfijte uitjes met krenten, knoflooksaus, cocktailsaus, mini augurkjes, mayonaise, gemarineerde olijven, tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas en stukjes appel
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Schotel van Hollandse haring en uitjes
Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet De Loenermark B
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomaten-komkommersalade met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade, gekonfijte uitjes met krenten, mayonaise
Italiaanse bollen, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude gerechten:
Vleesplateau met Parmaham, Spinata Romana en Ardennerpaté met abrikozen- en cranberrycompote
Cocktailtjes van gerookte kipfilet met ananas en kerriemayonaise
Cocktailtjes van roze garnalen met stukjes appel en cocktailsaus
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet en gemarineerde zalmfilet met een Gravalax-saus
Visplateau met Hollandse haring, makreelfilet en forelfilet
Warme gerechten:
Maïskipfilet met een Italiaanse tomatensaus
Varkenshaas gevuld met bospaddenstoelen, omwikkeld met Parmaham in een truffeljus
Langzaam gegaarde kalfssukade gelakt met zijn eigen jus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Buffet Italia
Diverse salades:
Italiaanse pasta met pastrami, spekjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
Hamplank met Spinata Romana, Coppa di Parma en Parmaham geserveerd met Galiameloen
Italiaanse tonijnsalade met boontjes, rode ui, ei, tomaat en ansjovis
Gevogelte paté en ardenner paté geserveerd met abricozencompote
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
Begeleiding:
Kruidenboter verrijkt met knoflook, gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven, knoflooksaus en cocktailsaus.
Italiaanse bollen, Bruschetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravalax-saus
Gerookte gekruide makreelfilet begeleid door een frisse citroensaus
Mini kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas
Tomaat en Mozzarella begeleid door een groene pesto
Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons met een heldere paddenstoelensaus
Kabeljauwfilet op de huidgebakken geserveerd met een tomatensaus
Italiaans gekruide aardappeltjes uit de oven
Verse lintpasta in room met uitgebakken spekreepjes
Quiche van broccoli, spekjes en uienringen
Verse groente van het seizoen
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Catering Barbecue 1A
(ZELF barbecueën)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)
Barbecueën met:
Gemarineerd varkensfiletlapje, 2 Kipsaté stokjes, Hamburger, Barbecueworstje
Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus
Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen
Catering Barbecue 1B
(ZELF barbecueën)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)
Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard), 2 Varkenssaté stokjes, Spies van speklap, Barbecueworstje
Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus
Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen
Catering Barbecue 2A
(ZELF barbecueën)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)
Barbecueën met:
Pepersteak (biefstuk), 2 Kipsaté stokjes, Berlinerworstje, Shaslick, Spareribs
Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus
Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen
Catering Barbecue 2B
(ZELF barbecueën)
Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Begeleiding:
Kruidenboter
Wit stokbrood (gesneden)
Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard), 2 Varkenssaté stokjes, Spies van speklap, Runderhamburger, Gemarineerd varkensfiletlapje
Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus
Deze barbecue wordt geserveerd vanaf 15 personen
Bij deze samenstelling zijn inbegrepen:
gasbarbecue (excl. gas), porseleinen borden, bestek, servetten, tangen, opschepbestek en tafels met linnen voor het buffet.
BBQ schoon retour en gasfles:
De barbecue dient schoon retour te komen, anders berekenen wij hiervoor € 35,-
Voor het gasverbruik berekenen wij € 12,50 per barbecue.
Bezorgen:
Binnen een straal van 5 kilometer berekenen wij geen bezorgkosten.
Daarbuiten op aanvraag.
Service- en huurmogelijkheden van horecamaterialen:
Wij kunnen ook aanvullende materialen voor uw catering of feest verzorgen zoals:
Stoelen, tafels, statafels, barkrukken, terrasverwarming, glaswerk, partytenten, biertap met bier en koolzuur, koelkast, koffieapparaat, etc.
Vraag naar onze prijslijst hiervoor of kijk op www.heideroos.nl/nl/catering/33-materiaal
Uitbreidingsmogelijkheden BBQ op bovenstaande samenstelling:
Kinderpakket: Voorgegaarde hamburger + Frikadel
Entrecote gemarineerd
Pepersteak
Runderhamburger
Barbecueworstje
Varkensfiletlapje gemarineerd
Shaslick
Speklap spies (Griller)
Spareribs
Varkenssaté stokje
Kipsaté stokje
Kipfilet gegaard
Kipdrumstick gegaard
Gambaspies
Zalmfilet pakketje
Kabeljauw pakketje
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Kipkerriesalade met garnituur
Zalmsalade met garnituur en gerookte Schotse zalm
Pastasalade met kip en pesto
Parmaham met Galiameloen
Huisgerookte Schotse zalmfilet met Gravelaxsaus
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met rode ui en yoghurtsaus
Gemengde slasoorten aangemaakt met dressing
Kaasplateau van diverse soorten
Verse fruitsalade (als bijgerecht)
Handfruit
Stamppottenbuffet
Warme stamppotten:
Boerenkool
Hutspot
(OF Zuurkool)
Boven de 30 personen zijn 3 soorten mogelijk
Vlees:
Slagersrookworst
Speklappen
Mini gehaktballetjes (ambachtelijke)
Licht gebonden vleesjus met uitgebakken spekjes
Begeleiding:
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Uitbreidingsmogelijkheden (meerprijs):
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Wildstoofschotel van hert
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignons
Winters buffet
Soepen:
Groentesoep met vermicelli en rundersoepballetjes
Licht gebonden bospaddenstoelensoep met fijne preiringetjes
Begeleiding:
Wit en bruin Oerbrood (gesneden)
Kruidenboter
Warme gerechten:
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolschotel met rul gebakken rundergehakt en stukjes appel
Wildstoofschotel van hert met ui, champignons en cranberry
Slagersrookworst
Speklapjes
Licht gebonden vleesjus
Rodekool met appeltjes
Aardappelmousseline
Rauwkosten en zuurwaren:
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Koude stoofperenpartjes
Zilveruitjes en augurkenplakjes
Piccalilly en mosterd
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Uitbreidingsmogelijkheden (meerprijs):
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Mini gehaktballetjes (ambachtelijk)
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignon
Dessertbuffet De echte ijsliefhebber
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Citroensorbetijs
Yoghurtroomijs
Warme zoete karamel appeltjes
Vers geklopte slagroom
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Dessertbuffet Traditioneel
Verse fruitsalade
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Dessertbuffet Appel en Sinaasappel
Warme apfelstrudel begeleid met een warme vanillesaus
Sinaasappelbavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Dessertbuffet Uit oma’s kookboek
Griesmeelpudding met vruchtjes
Custardpudding begeleid door frambozensaus
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Dessertbuffet Compleet
Advocaatbavarois begeleid met chocolade krullen
Bruine chocolademousse
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes, aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen
Dessertbuffet Italia
Huisgemaakte Tiramisu
Op Italiaanse wijze gebakken appeltaart
Ambachtelijk vanilleroomijs
Vers geklopte slagroom
Warme zoete karamel appeltjes
Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, chocolade krulletjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen