Catering De Heideroos

Wilt u graag een cateraar regelen voor uw feest, bijeenkomst of ander evenement? Catering De Heideroos verzorgt uw catering op locatie. Of u nu catering wenst op een feestlocatie of catering aan huis wilt; De Heideroos regelt het voor u! Al onze catering stemmen we erg goed af op uw wensen. Met onze werkwijze zorgen we altijd voor catering op maat. Heeft u bepaalde dieetwensen, gasten met allergieën of simpelweg voorkeuren in eten? De Heideroos neemt al uw verzoeken en wensen zeer serieus. U kunt erop vertrouwen dat we ernaar streven uw catering tiptop voor elkaar te hebben op het moment en de tijd dat u het wenst.

Complete catering op maat

U mag echt een complete catering op maat van ons verwachten. Wij verzorgen niet alleen de catering maar leveren ook partytenten, meubilair, heaters, borden, bestek, drank, personeel en nog veel meer als u dat wenst. Wij denken met u mee om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Alles wordt bij u thuisbezorgd of op locatie en na afloop nemen we bovendien de afwas voor onze rekening. De Heideroos neemt de culinaire zorg voor een geslaagd feest graag bij u uit handen. Het echte genieten begint bij ons.

Meer informatie

Wanneer u gebruik wilt maken van de catering op locatie van De Heideroos dan maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Als u er een goed gevoel bij heeft en gelooft dat wij aan uw wensen kunnen voldoen, dan kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie Vrijblijvende offerte op maat
Virtuele tour

Om een goede impressie te krijgen van ons restaurant klikt u op de foto voor een 360-graden virtuele tour .

Bedrijfspresentatie van De Heideroos, zoals te zien was op het RTL 4 weekendprogramma Plezier & Passie.

Laatste nieuws
Lees meer »
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider