Catering Zutphen

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar n keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor catering met een eersteklas kwaliteit. Zoekt u catering in Zutphenwaarbij u een optimale gastvrijheid krijgt? De Heideroos biedt topklasse catering in de regio Zutphen voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Zutphen. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

Kwaliteitscatering

Kies uw catering met zorg. Kies voor kwaliteit, want de juiste kwaliteit in catering vormt vaak de mooiste herinnering aan uw feest, verjaardag of jubileum. Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch n taste voor uw feestelijke gelegenheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw eersteklas cateraar.

Complete catering

Wanneer u uw verjaardag voor uw grote familie viert of bijvoorbeeld een jubileumfeest organiseert kan er veel tijd zitten in het verzorgen van hapjes en drankjes. Gun uzelf dan de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in de regio Zutphen. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt schenken. Als u dat wilt is dit inclusief voorkomende en vriendelijke bediening en alle aankleding eromheen die uw catering een extra cachet meegeeft.

           

Uw persoonlijke voorkeuren voorop

Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menus en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Neem contact op

Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen. Daarom nemen wij, als professioneel cateringsbedrijf in Zutphen, met plezier alle tijd om uw wensen goed door te nemen. Dus: heeft u interesse in kwaliteitscatering van De Heideroos? Neem dan contact op met De Heideroos voor een afspraak, dan kunnen we met een goede kop koffie samen u wensen bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Reserveren