Catering Ugchelen

Geeft u een feest ter ere van uw verjaardag, een jubileum of zoekt u een cateraar voor op uw bruiloft? Kies dan voor cateringin Ugchelenen omgeving met kwaliteit, want de juiste kwaliteit in catering vormt vaak de mooiste herinnering aan een feestelijke gelegenheid. Zoekt u een cateraar in de omgeving Ugchelen waarbij u een optimale gastvrijheid krijgt? Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch & taste voor uw feestelijke gelegenheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos: uw eersteklas cateraar.

Complete cateringservice

Bent u op zoek naar catering in Ugchelen met een warm/koud buffet voor 20 – 50 personen? Of zoekt u een cateraar die u ook kan voorzien van drankjes, gastvrije en ervaren bediening en een complete aankleding van uw feest? Bij De Heideroos bent u op het juiste adres voor alle soorten feestelijke aangelegenheden. Wij bieden een complete culinaire beleving zodat u optimaal kunt genieten en alle aandacht aan uw gasten kunt geven.

Catering van topkwaliteit

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar een keer goed doen. Wij raden daarom aan om te kiezen voor eersteklas kwaliteit: wij bieden topklasse catering in de regio Ugchelen voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Ugchelen. Wij voorzien u graag – geheel volgens uw persoonlijke wensen – van kwaliteitscatering!

De ervaren cateringkoks van De Heideroos weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menu’s en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

           

Afspraak maken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor catering in Ugchelen bij kwaliteitscateraar De Heideroos? Maak dan snel een afspraak en kom eens langs voor een kopje koffie zodat we de tijd kunnen nemen om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

Reserveren