Catering Rheden

Bent u op zoek naar een eersteklas cateraar waarbij u kunt genieten van kwaliteitscatering en optimale gastvrijheid? Zoek dan niet verder en kies voor de kwaliteit van De Heideroos: restaurant, partycentrum en de verzorger van catering in Rheden en omgeving.

Kwaliteitscatering

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar een keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor eersteklas kwaliteit. De Heideroos biedt topklasse catering in de regio Eerbeek voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Rheden.

Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menu’s en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Cateringservice voor alle gelegenheden

Wilt u uw verjaardag of jubileum graag in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis vieren, zonder dat u zich druk hoeft te maken om de hapjes? Gun uzelf dan de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in Rheden en omgeving. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten, feest, receptie of huwelijk kunt schenken. Als u dat wilt is dit inclusief voorkomende en vriendelijke bediening en alle aankleding eromheen die uw catering een extra cachet meegeeft. Maar ook voor de catering voor een feestelijke gelegenheid voor 20 – 50 personen met een warm/koud buffet, zonder drank, personeel en/of materiaal, is De Heideroos u graag van dienst.

           

Contact opnemen met De Heideroos

Kies voor kwaliteit en kies voor catering in Rheden bij De Heideroos. Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen: wij nemen hier altijd uitgebreid de tijd voor. Komt u snel langs voor een kopje koffie? Dan kunnen we uw wensen goed doornemen en een vrijblijvende offerte opmaken. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

Reserveren