Catering in Loenen

Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen. Kies uw cateraar daarom met zorg en ga voor kwaliteit. Bent u voor uw feest op zoek naar catering in Loenen of omgeving? Het eten vormt voor uw gasten vaak n van de mooiste herinneringen aan uw feest, verjaardag of jubileum. Voor eten neemt iedereen de tijd en uw gasten horen op dat moment niets anders te doen dan te genieten. Indien u catering zoekt in Loenen of omgeving waarbij u een optimale gastvrijheid krijgt, dan zit u bij De Heideroos helemaal goed. Wij begrijpen dat u het beste verlangt als het gaat om de finishing touch en taste voor uw feestelijke gelegenheid. Daar kunt u altijd op rekenen bij uw eersteklas cateraar: Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos!

Wij verzorgen heldere cateringconcepten waarbinnen altijd ruimte is voor persoonlijke ideen. Zowel voor een warm als koud buffet kunt u bij ons terecht voor een x aantal personen (vaak 20-50 personen). Als extraatje kunnen we in drank, personeel en/of materiaalservices voorzien. En dat voor ieder budget!

Complete cateringservice

Heeft u een grote familie waardoor u zich zorgen maakt over de bereiding van al dat eten? Ziet u op tegen al het geregel voor uw verjaardag of jubileumfeest? Maar wilt u toch in uw eigen tuin of huis uw feest vieren? Gun uzelf dan de betaalbare luxe van De Heideroos. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht op uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt richten. Indien u tijdens het feest ook best wat extra handjes kan gebruiken, regelen wij dat er vriendelijke en representatieve bedieningspersoneel voor u klaar staat. Daarnaast kunnen we onze catering inclusief alle aankleding eromheen leveren, zodat uw catering er extra verzorgd en luxe uitziet. Achteraf bieden we ook een afwasservice!

Maak een afspraak

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar n keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor kwaliteit. U wilt achteraf geen spijt en teleurgestelde gasten voorkomt u uiteraard ook liever. De Heideroos biedt een topklasse catering in de regio Loenen voor elke gelegenheid en elk budget. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Loenen. Wij voorzien u graag van topkwaliteit en verrukkelijke verrassingen!

Bent u genteresseerd in de kwaliteitscatering van De Heideroos in Loenen of omgeving? Wij nemen als professioneel cateringbedrijf, gevestigd in Eerbeek, met plezier alle tijd om uw wensen goed door te nemen. Maak direct een afspraak, dan kunnen we met een goede kop koffie samen uw wensen bespreken en een vrijblijvende offerte op maat maken.

Reserveren