Het gezelligste restaurant nabij Laag Soeren: De Heideroos

Wilt u toevallig binnenkort onbezorgd genieten in een sfeervol ingericht restaurant met een warme sfeer en voortreffelijke menukaart? Bij De Heideroos kunt u met uw gezelschap uitstekend dineren of lunchen in een ongedwongen, gezellige sfeer met een gastvrije bediening. Onze professionele keukenbrigade en chef-koks garanderen u kwaliteit en laten u altijd graag genieten van de meest smaakvolle gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd worden. Bij De Heideroos is een heerlijke tijd u verzekerd!

Onze uitgebreide A la Carte kaart is gebaseerd op de traditionele Nederlandse en Franse keuken en verandert elk half jaar. Zo verveelt ons menu u nooit en blijft het elke keer een verrassing wanneer u bij ons komt dineren of lunchen. Tevens wordt de kaart uitgebreid met gerechten van elk seizoen. Zo bieden we bijvoorbeeld wisselend heerlijke wildgerechten, mosselen en asperges. Maar uiteraard bieden we voor ieder wat wils, dus ook diverse vegetarische gerechten en kindermenus.

Sfeervol genieten begint bij De Heideroos

Ons sfeervolle restaurant en partycentrum is gelegen aan een unieke locatie op de Veluwe, aan de rand van het prachtige natuurgebied De Imbos en De Posbank. Ons klassiek en sfeervol ingerichte restaurant biedt 80 zitplaatsen en een gezellige bar waaraan u een aperitief kunt drinken alvorens u aan tafel gaat. Bij restaurant De Heideroos zijn kinderen ook van harte welkom, ze kunnen zelfs genieten van een eigen speelkamer. Zo hebben zowel de kinderen als u een heerlijke tijd bij De Heideroos.

Geniet van ons menu

Als u nabij Laag Soeren in een toprestaurant wilt genieten van ons heerlijke gevarieerde menu, kunt u direct via de website een reservering maken of (op de dag zelf) bellen naar 0313-651253. Wij verwelkomen u graag in Restaurant Partycentrum en Catering De Heideroos te Eerbeek.

U kunt bij ons terecht van woensdag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht tussen 12.00 uur en 21.00 uur. Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag.

Reserveren