Catering Klarenbeek

Indien u op zoek bent naar een cateraar voor een feestelijke gelegenheid, dan raden wij aan om te kiezen voor catering van kwaliteit. De Heideroos biedt catering in Klarenbeek en omgeving van topklasse, zodat u optimaal kunt genieten van uw avond en mooie herinneringen heeft aanvan uw feest, verjaardag of jubileum. Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch & taste en wenst u kwaliteit en optimale gastvrijheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw eersteklas cateraar.

Topklasse catering

Staat kwaliteit hoog op uw lijst als het gaat om catering? Dan bent u op het juiste adres bij De Heideroos: wij bieden topklasse catering in de regio Klarenbeek voor elk budget en voor elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Verassende catering volgens uw wensen

Wij verzorgen vooral de catering voor in warm/koud buffetten voor 20 50 gasten. Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menus en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

           

Catering, bediening en aankleding

Gun uzelf de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in Klarenbeek en omgeving.We nemen culinair alles voor u uit handen.Niet alleen de catering nemen wij voor onze rekening, maar als u wilt kunnen wij u ook de volledige aankleding van de catering regelen en ervaren, vriendelijke bediening voor u regelen. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken,waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt schenken.

Afspraak maken

Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen: De Heideroos neemt dit graag voor haar rekening. Zoekt u professionele catering in Klarenbeek waar er alle tijd genomen wordt om uw wensen goed door te nemen. Maak dan een afspraak met De Heideroos en dan kunnen we met een goede kop koffie samen u wensen bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Reserveren