Catering Eerbeek

Kies uw catering met zorg. Kies voor kwaliteit, want de juiste kwaliteit in catering vormt vaak de mooiste herinnering aan uw feest, verjaardag of jubileum. Zoekt u catering in Eerbeek en omgeving waarbij u een optimale gastvrijheid krijgt? Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch ’n taste voor uw feestelijke gelegenheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw eersteklas cateraar. We vertellen u graag uw mogelijkheden.

Kwaliteitscatering

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar één keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor eersteklas kwaliteitscatering. U wilt natuurlijk achteraf geen spijt hebben van uw keuze betreft het eten. De Heideroos biedt topklasse catering in de regio Eerbeek voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Eerbeek. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

 

Offerte aanvragen

Catering uit de internationale keuken

Wat uw wensen ook zijn, onze chef-koks koken gerechten vanuit diverse keukens voor onze catering in Eerbeek. Als uw favoriete keuken de Hollandse keuken is, dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres, maar ook voor heerlijke Italiaanse of Oosterse gerechten zit u bij ons goed. Van heerlijke amuses en luxueuze hapjes tot complete buffetten met de heerlijkste gerechten; wij kunnen u voorzien in uw wensen met diverse lekkernijen en gerechten vanuit diverse internationale keukens. Heeft u een verzoek? Laat het ons gerust weten, we doen graag ons best om te voldoen in uw wensen.

Gerecht BBQ

Wat voor gerechten mag u verwachten?

Lekker eten in de vorm van catering in Eerbeek kan zich in vele vormen voordoen. Als u een compleet warm- en koud buffet wenst, dan zorgen wij dat u de heerlijkste lekkere gerechten geserveerd krijgt. Wilt u liever voor een receptie of high tea een zeer ruime keuze aan amuses en kleine hapjes serveren? Dan zorgen wij voor mooie plateaus van vis, vlees, vegetarische hapjes en een mooie mix van hartig en zoet.

U kunt bij De Heideroos kiezen uit de volgende soort buffetten en hapjesschalen:

De keuze bij ons is echt reuze! In het overzicht van al onze buffetten kunt u inzien welke gerechten en hapjes bij welk soort buffet geserveerd worden.

Complete cateringservice

Heeft u een grote familie? Ziet u tegen uw verjaardag of jubileumfeest op? Maar wilt u het toch in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis vieren? Gun uzelf dan de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in de regio Eerbeek. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt schenken. Als u dat wilt is dit inclusief voorkomende en vriendelijke bediening en alle aankleding eromheen die uw catering een extra cachet meegeeft.

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Uw wensen voorop

Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menu’s en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak

Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen. Daarom nemen wij, als professioneel cateringbedrijf in Eerbeek, met plezier alle tijd om uw wensen goed door te nemen. Dus: heeft u interesse in kwaliteitscatering van De Heideroos? Maak dan een afspraak, dan kunnen we met een goede kop koffie samen u wensen bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
previous arrow
next arrow
Slider