Catering in Doesburg

Zoekt u catering in Doesburg en omgeving waarbij u een optimale gastvrijheid krijgt? Kies voor catering van kwaliteit, want de juiste kwaliteit in catering vormt vaak de mooiste herinnering aan uw feest, verjaardag of jubileum. Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch n taste voor uw feestelijke gelegenheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw cateraar met eersteklas kwaliteit.

Topklasse catering uit Doesburg

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar n keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor eersteklas kwaliteit. De Heideroos biedt topklasse catering in de regio Doesburg voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid in de regio Doesburg.

Complete cateringservice

Ziet u op tegen het verzorgen van alle hapjes en drankjes, maar wilt u uw feest toch in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis vieren? Schakel dan onze hulp in en geniet van de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in de regio Doesburg. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt schenken. Als u dat wilt is dit inclusief:

  • voorkomende en vriendelijke bediening en
  • alle aankleding eromheen die uw catering een extra cachet meegeeft.

 

           

Uw culinaire wensen voorop

Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menus en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke surprise zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

Wilt u een afspraak maken?

Kwaliteitscatering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen. Daarom nemen wij, als professioneel cateringsbedrijf in Doesburg, met plezier alle tijd om uw wensen goed door te nemen. Dus: heeft u interesse in kwaliteitscatering van De Heideroos? Maak dan een afspraak, dan kunnen we met een goede kop koffie samen u wensen bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Reserveren