Catering Apeldoorn

Zoekt u catering in Apeldoorn en omgeving waarbij u een optimale gastvrijheid krijgt? Verlangt u het beste als het gaat om de finishing touch n taste voor uw feestelijke gelegenheid? Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw eersteklas cateraar. Kies voor de kwaliteit van De Heideroos, want de juiste kwaliteit in catering vormt vaak de mooiste herinnering aan uw feest, verjaardag of jubileum.

Complete catering Apeldoorn

Vindt u het organiseren van de catering voor uw verjaardag of jubileumfeest ook zoveel werk? Maar wilt u het toch in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis vieren? Gun uzelf dan de betaalbare luxe van De Heideroos: catering in de regio Apeldoorn. We nemen culinair alles voor u uit handen waardoor uzelf alle aandacht aan uw gasten en uw feest, receptie of huwelijk kunt schenken. Indien u dat wilt, verzorgen wij voor u ook vriendelijke en ervaren bediening. Tevens kunnen wij alle aankleding eromheen regelen dat uw feest een extra cachet meegeeft.

Eersteklas kwaliteit

De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar n keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor eersteklas kwaliteit. De Heideroos biedt topklasse catering in de regio Apeldoorn voor elk budget en elke gelegenheid. Als cateraar spelen we culinair en gastvrij in op elke feestelijkheid. Wij voorzien u graag van eersteklas verrukkelijke verrassingen!

           

Uw wensen voorop

Onze ervaren cateringkoks weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit onze standaard menus en buffetten. Heeft u zelf een culinair idee of wens? Die toveren onze cateringkoks met plezier om naar een smakelijke verassing zodat uw gelegenheid geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Afspraak maken

De kwaliteit van de catering valt en staat met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en gevoel voor uw wensen. Daarom nemen wij, als professioneel cateringsbedrijf in Apeldoorn, met plezier alle tijd om uw wensen goed door te nemen. Dus: heeft u interesse in onze catering van hoge kwaliteit? Maak dan een afspraak! Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we dan graag samen met u uw wensen en maken een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Reserveren