Activiteiten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit met familie of vrienden in Gelderland? Eens even wat anders dan met elkaar aan tafel zitten? Voor een onvergetelijke dag op de Veluwe kan Partycentrum De Heideroos u een compleet arrangement aanbieden. Beleef samen een leuke dag inclusief koffie, thee, gebak en/of een heerlijke lunch. Na afloop van één van onze recreatieve attracties of entertainment nodigen wij u uit voor een koud en/of warm buffet, een complete barbecue of een heerlijk diner bij De Heideroos.

Welke Veluwe activiteiten we aanbieden? U kunt een keuze maken uit actieve en interactieve spellen en workshops geschikt voor alle leeftijden. Een aantal activiteiten is al mogelijk vanaf 20 personen en kunnen worden begeleid door onze spelmanager.

Activiteiten Veluwe

Voor een verrassende activiteit, een interessante clinic of een originele workshop moet u beslist bij De Heideroos zijn. Wij hebben voor jong en oud en voor ieder budget een ruim aanbod aan teamspelen en activiteiten die gegarandeerd zorgen voor plezier en gezelligheid tijdens een dagje uit. Van oudhollandse spelen binnen of buiten tot een estafette teamspel, van klootschieten tot ringsteken en van een rondrit in een paardentram voorzien van een rolstoellift tot een workshop sierraden maken. Wilt u liever een spectaculaire activiteit? Kies dan voor onze roofvogeldemonstratie en kom zelf in contact met buizerds, valken en uilen. Een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Contact

Van iedere gewenste activiteit maken wij een bijzondere happening met een persoonlijk tintje. Wij bieden u een compleet arrangement aan in combinatie met een lunch, buffet of diner. Heeft u een vraag over onze activiteiten in Gelderland? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Impressies
Virtuele tour
image_5(1)

Om een goede impressie te krijgen van ons restaurant klikt u op de foto voor een 360-graden virtuele tour .

Bedrijfspresentatie van De Heideroos, zoals te zien was op het RTL 4 weekendprogramma Plezier & Passie.

Laatste nieuws
Lees meer »
previous arrow
next arrow
Slider